Connect with us
Cum a reacționat Diana Belbiță când a aflat cine a fost nominalizat la Exatlon 24 aprilie

TV

Cum a reacționat Diana Belbiță când a aflat cine a fost nominalizat la Exatlon 24 aprilie

Diana Belbiță este în culmea fericirii, după ce a aflat cine sunt cei trei concurenți de la Faimoși propuși pentru eliminare.

După o Arenă extrem de dură, echipa Faimoșilor a pierdut proba din 24 aprilie, cu scorul de 10 – 8. Roxana, Ștefan, Ionuț și Alex rămân în formulă completă până săptămâna viitoare.

Larisa de la echipa Faimoșilor a devenit player of the week, pentru prima dată de când a intrat în concurs. Concurenta l-a nominalizat pe Cătălin Cazacu, după ce au ajuns să dea cu banul.

Citește și: Exatlon 24 aprilie. Ionuț și Giani Kiriță s-au certat la cuțite: „Dacă ești fătălău…”
Diana Belbiță, care a fost eliminată săptămâna trecută, a vorbit despre aceste nominalizări.

„Nu e o surpriză că Larisa e player of the week, e fata mea! O susțin de la distanță. Sunt mândră de fata mea, arată că și fetele pot! Sunt foarte bucuroasă”, a spus Diana Belbiță la WOWBiz.

Ce a spus Diana Belbiță despre nominalizări

„Îmi pare rău de nominalizarea lui Cătălin, dar m-a surprins că au ajuns să dea cu banul. Când am zis eu să tragem paie, toți s-au uitat la mine de parcă eram nebună, cum să facem așa ceva?”, a mai spus luptătoarea de MMA la Kanal D.

Povestea neștiută a lui Valentin Chiș

Cel de-al treilea concurent nominalizat pentru eliminare este Valentin. Giani Kiriță, cel care și-a asigurat imunitatea în timpul jocului personal, a dezvăluit că Valentin are un minus.

Citește și: Mama lui Cătălin Cazacu: „Am aflat că va fi nominalizat de la prânz”
În timpul emisiunii de marți seară, Valentin a declarat că trebuia să intre de la începutul concursului în echipa Faimoșilor. În ziua în care trebuia să plece în Republica Dominicană, însă, iubita lui a născut.

Din acest motiv, Bruce, așa cum îi spun colegii, a renunțat o perioadă la Exatlon. După  câteva săptămâni, visul lui de a participa la Exatlon s-a materializat și a fost acceptat din nou în echipă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top