Connect with us
Despărțirea anului! Walter și Raluca Zenga și-au spus adio după 17 ani de căsnicie

Monden

Despărțirea anului! Walter și Raluca Zenga și-au spus adio după 17 ani de căsnicie

Walter Zenga este un fotbalist italian retras din activitate, care a jucat mult timp ca portar la Inter Milano și în echipa națională a Italiei. Anul acesta nu a fost deloc unul bun pentru italian, mai ales după ruptura cu Cagliari, care nu i-a mai prelungit contractul fostului tehnician al echipelor FC Naţional, Steaua şi Dinamo Bucureşti. Astfel, Eusebio Di Francesco a fost numit în postul de antrenor principal. Nici în plan sentimental lucrurile nu stau prea bine, deoarece s-a separat de soția sa de mai bine de un an.

Despărțirea anului! Walter și Raluca Zenga și-au spus adio după 17 ani de căsnicie

Walter şi Raluca Zenga s-au cunoscut, romantic, pe aeroportul din Milano, iar din relația lor de iubire au venit pe lume și cei doi copii, Walter Junior și frumoasa Samira. Deși mereu au pozat într-o familie fericită și au lăsat impresia că lucrurile merg bine între ei, la fel ca la început, se pare că cei doi s-au separat de mai bine de un an și nimic nu mai funcționează.

Deși aparent fericiți, o familie solidă pe rețelele de socializare și la emisiunile televizate la care apăreau împreună, drumurile lor s-au separat de ceva vreme, conform informațiilor descoperite de FANATIK.ro. Cei doi mimează fericirea și tot ceea ce îi mai leagă sunt copiii. Distanța și lipsa comunicării i-ar fi adus în acest punct și chiar dacă au mai avut discuții în acest sens, împăcarea nu mai este posibilă.

Cei doi încă mai locuiesc împreună în casa din Dubai, însă nu s-ar mai comporta ca un cuplu. Nu-și mai fac concediile împreună, iar, de luni întregi, Raluca Zenga nu mai postează poze împreună cu soțul pe rețelele de socializare, unde frumoasa româncă este foarte activă.

Foștii parteneri de viață se văd foarte rar, iar când Walter vine să-și viziteze copiii, în Dubai, cel mai adesea Raluca este plecată și evită să-l întâlnească pe fotbalist, dedicându-și timpul blogului său de călătorii. Nu a fost cu Walter nici în India, nici în Sri Lanka, nici în Africa, în lungile safari.

Conform informațiilor de la sursa menționată, se pare că cei doi încă nu ar vrea să divorțeze oficial pentru a-i proteja pe copiii lor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top