Connect with us
Dragoș Moștenescu de "La Bloc" a dispărut din viața publică. Ce face acum îndrăgitul actor

Monden

Dragoș Moștenescu de „La Bloc” a dispărut din viața publică. Ce face acum îndrăgitul actor

Dragoș Moștenescu de La Bloc a dispărut din viața publică după ce s-a terminat seria La Bloc. Actorul a jucat rolul lui Costel Jurcă, soțul lui Mimi din serialul TV. Chiar și în zilele astea, actorul poate fi revăzut în acest rol, pentru că serialul a tot fost difuzat, fiind unul dintre cele mai apreciate seriale din România. Ce face acum Dragoș Moștenescu de La Bloc.

Ce s-a întâmplat cu Dragoș Moștenescu de La Bloc

Dragoș Moștenescu a dispărut din viața publică și a plecat din România. Actorul din îndrăgitul serial TV La Bloc a părăsit țara de aproape 3 ani și s-a mutat în Londra. Inițial a plecat singur, după care s-a întors după soție și cei trei copii ai familiei.

Deși mulți ar crede că s-a reprofilat, ei bine, Dragoș Moștenescu își face în continuare meseria cu drag. Ține spectacole în teatrele din Londra și are mare succes.

 „Momentan am găsit o piață de comedie foarte bine definită, sunt undeva la 150-200 de cluburi de comedie numai în Londra, unde am intrat și am făcut câte 5-7 minute, iar acum am ajuns la 10-15 minute, deoarece minutele ți se dau pe parcurs”, spunea actorul anul trecut într-un interviu pentru ziarulromanesc.net.

Mai mult decât atât, inspirat de serialul în care a jucat ani de zile – La Bloc, Dragoș Moștenescu și-a făcut propriul proiect La Bloc în Londra, adaptat pentru englezi și cu spectacole doar în Limba engleză.

Actorul are și un canal de YouTube unde postează dar tot numai în Limba Engleză. Și pe Tik Tok este activ actorul. Are acolo filmulețe cu fiica sa, însă doar 57 de urmăritori, pentru că este cont nou. În schimb, pe pagina lui de Facebook are nu mai puțin de 21.000 de urmăritori.

@dragos.mostenescu

@elena_is_here_yaboy

♬ Best Ever – Polo Frost

”Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile”, a spus, la un moment dat, actorul.

Pentru cine nu îl cunoaște, Dragoș Moștenescu (n. 1 aprilie 1967, București) este un actor și scenarist român. El a devenit celebru prin rolul său, Costel, din serialul de comedie La bloc și prin emisiunea Chestiunea Zilei, pe care a prezentat-o la ProTV.

Continue Reading

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top