Connect with us
Dragoș Moștenescu, viața în Londra

Vedete

Dragoș Moștenescu, viața în Londra

Dragoș Moștenescu, actorul care a interpretat rolul personajului Costel din serialul „La bloc” în urmă cu 12 ani, a renunțat la România și locuiește cu familia sa în Londra de aproape trei ani, scrie Click.ro

Dragoș Moștenescu, viața în Londra- serial online cu familia

De când s-a mutat, actorul își continuă activitatea și se bucură de succes cu ajutorul show-ului său “All Aboard!” – o comedie muzicală tip one-man-show, cu pian live pe scenă.

Cum noul coronavirus a afectat și industria de divertisment din Londra, actorul a găsit o cale de a profita de mediul online care încă mai mișcă, așa că a lansat un serial despre familie. Tematica acestuia nu este legată de situația dramatică actuală, dar speculează conjuncturile.

„Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.”

Pentru a avea succes dincolo de granițele românești, în serial se va folosi exclusiv limba engleză. Personajele vor fi reprezentate de Dragoș, care tocmai a împlinit 53 de ani și se simte plin de energie, soția, cei trei copii ai lor și chiar cățelușa familiei căreia a încercat să-i dea niște replici, „dar nu vrea să le spună”, afirmă amuzat actorul.

Dragoș Moștenescu se bucură de noua sa viață și spun că lucrurile în Marea Britanie merg excelent momentan. Cât despre legăturile sale cu România, el spune că nimic nu îl mai poate întoarce în țară. De altfel, actorul mai spune și că nu a mai păstrat legătura cu nimeni din România și cu atât mai puțin cu foștii săi colegi de seriale din țară, dar se bucură de reușitele acestora, mai ales că două dintre colegele sale sunt din nou însărcinate.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top