Connect with us

Monden

Elena Băsescu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Bogdan Ionescu: „Experiența este mai puțin traumatizantă…”

Elena Băsescu a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că se desparte de tatăl copiilor săi, Bogdan Ionescu.

Fiica fostului președinte al României a anunțat la aproape doi ani de divorț care sunt motivele pentru care a renunțat la mariajul cu Bogdan.

Însărcinată din nou, Elena, a dezvăluit că a fost o decizie luată de comun acord. Se pare că cei doi nu se mai înțelegeau, în ciuda faptului că cei doi nu păreau să aibă probleme.

Aceasta a dezvăluit că motivele pentru care a luat această decizie au fost chiar cei doi copii, Anais și Traian.

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a spus Elena.

Fiica lui Traian Băsescu așteaptă al treilea copil cu omul de afaceri Cătălin Tomata, un tânăr cu 12 ani mai tânăr decât ea.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Roxana Ciuhulescu, declarații despre fostul soț: „Mi-aș fi dorit să avem o relație civilizată…”

Roxana Ciuhulescu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Fosta prezentatoare TV s-a recăsătorit zilele trecute și așteaptă un bebeluș.

După divorțul de Mihai Ivănescu, Roxana l-a cnunoscut pe Silviu, bărbatul care a reușit să îi redea liniștea. Invitată la „Teo Show”, aceasta a vorbit despre fiica sa mai mare și despre cum a reacționat când a aflat că va avea un frățior.

„Ana a fost destul de supărata. I-am spus o poveste, că nu îi va lua jucăriile. Era supărată că vine competiție. Au existat niște momente în trecut vizavi de fratele ei care au marcat-o. Nu intru în detalii. (…) Silviu și-a dorit mult o fetiță și o iubește foarte mult”, a dezvăluit Roxana.

Cât despre relația cu fostul său soț, vedeta a dezvăluit că cei doi nu comunică deloc.

„Până Ana va împlini 18 ani nu îi va schimba numele. Nu pot să-i schimb numele, îl are pe cel al tatălui ei. N-avem o comunicare deloc, foarte greu vorbim. Cu ea abia vorbește, prin mesaje. Mi-aș fi dorit să avem o relație civilizată, îi admir pe domnul Columbeanu și pe Monica. Bravo lor!

Poate că se va întâmpla treaba asta și între mine și fostul meu soț. Cezar Ioan va fi botezat la începutul lui octombrie, când ne vom și cununa religios.”, a mai spus Roxana Ciuhulescu la „Teo Show”.

CITEȘTE ȘI: Una dintre cele mai cunoscute asistente TV este însărcinată! „O să am o fetiță”

S-a spus că este însărcinată, iar acum Andreea Marin a ținut ca adevărul să se afle de la ea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top