Connect with us
Emi Pian, mesaj tulburător către Napy. Îl considera fratele lui, iar el l-a ucis

Monden

Emi Pian, mesaj tulburător către Napy. Îl considera fratele lui, iar el l-a ucis

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc. Pe numele lui adevărat, Florin Mototolea, era liderul unei dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi.  Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Deși nimeni nu se aștepta, Pian îl considera pe Napy fratele său și chiar i-a transmis un mesaj impresionant în urmă cu puțin timp, care n-ar fi lăsat niciodată impresia că între ei lucrurile ar putea degenera.

Emi Pian, mesaj tulburător către Napy. Îl considera fratele lui, iar el l-a ucis

Noi amănunte ies la iveală în cazul execuției liderului clanului Duduianu. Emi Pian mărturisea, în urmă cu ceva timp, că cel care avea să îi ia viața marți dimineață îi era era ca un frate. Florin Mototolea a realizat un live pe o rețea de socializare la scurt timp după ce a ieșit din pușcărie. În timpul sesiunii live, acesta a observat că Ciprian Napy i-a transmis salutări și i-a răspuns. Pe lângă condoleanțele pe care i le-a transmis pentru pierderea unei persoane dragi, Emi Pian l-a numit pe acesta frate și i-a mărturisit că atât el, cât și copiii lui sunt pentru el o familie.

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napy – n.r.) Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, cât oi trăi eu pe pământ!”, spunea Emi Pian în transmisiunea live.

Trupul neînsuflețit a fost adus la palatul său pe 5 august, unde va avea parte de un priveghi de patru zile. Regretatul Emi Pian a fost așteptat de sute de persoane, precum și unii dintre cei mai cunoscuți maneliști, printre care și Copilul de Aur sau Florin Salam.

Deși în trecut devenise dușmanul unor membri conduși de Emi Pian, acum Florin Salam a fost lăsat să participe la funerarii, deoarece ar fi avut o legătură strânsă cu interlopul ucis. Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul lui Emi Pian și chiar a lansat o melodie dedicată acestuia. Aceasta este intitulată „Intru tânăr în pământ” și a fost postată pe YouTube, unde a strâns un număr record de vizualizări.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top