Emily Burghelea s-a căsătorit! Fosta asistentă TV a ținut secret până în ultima clipă

29.11.2020
Emily Burghelea s-a căsătorit! Fosta asistentă TV a ținut secret până în ultima clipă

Emily Burghelea s-a căsătorit cu logodnicul ei, Alin. Asistenta TV nu a dat nimic de înțeles cu privire la marele eveniment care avea să urmeze. Tânără a postat astăzi pe InstaStory două poze în care apare în rochie albă cu un buchet mare în mână. În poză se vede și un bărbat îmbrăcat în costum, însă ambii au avut grijă să-și ascundă chipul.

Emily Burghelea și-a pus pirostriile!

Fosta asistentă TV de la Acces Direct s-a căsătorit. Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin, în cadrul unei emisiuni TV, în direct. Tânăra s-a arătat extrem de emoționată și foarte fericită că a venit această etapă în viața ei. A spus un DA hotărât și a continuat să-și țină urmăritorii de pe Instagram, la curent cu trăirile ei.

Ieri seară le-a sugerat acestora că urmează o zi importantă și se pare că așa a și fost. Emily a dat de înțeles că s-a căsătorit astăzi cu logodnicul ei, Alin. Ea a postat o poză în care apar o femeie și un bărbat îmbrăcați festiv, pentru cununia civilă.

Emily Burghelea s-a căsătorit! Fosta asistentă TV a ținut secret până în ultima clipă

Probabil ca să se joace puțin, Emily a avut grijă să nu îi apară chipul în poză, la fel procedând și în cazul logodnicului ei.

„Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea și sunt încă în stare de șoc. Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct” , a declarat Emily pentru CANCAN, în ziua în care a fost cerută de soție.

Dacă este vorba despre o glumă/ farsă, sau nu pe care cei doi le-au făcut-o fanilor, vom vedea curând.

Emily Burghelea a fost asistentă TV în emisiunea Acces Direct prezentată de Mirela Vaida. Tânăra și-a anunțat, în timpul emisiunii live, că își dă demisia.