Connect with us
Emily Burghelea se reinventează. În ce emisiune va apărea fosta asistentă de la Acces Direct

Vedete

Emily Burghelea se reinventează. În ce emisiune va apărea fosta asistentă de la Acces Direct

Emily Burghelea a suspinat o vreme după camerele de luat vederi, însă acum i-a trecut și nu își mai dorește să apară la televizor. Fosta asistentă de la Acces Direct se reinventează și apare în fața fanilor cu un nou proiect pus la cale de ea, în propria-i locuință. Tânăra și-a făcut o emisiune de care este foarte încântată. Este vorba despre un proiect la care a lucrat în vara aceasta.

Emily Burghelea are emisiune

Fosta asistentă de la Acces Direct, Emily Burghelea apare din nou în atenția publicului. Tânăra și-a făcut propria emisiune, un proiect despre care a spus că o încântă foarte mult, și la care a lucrat în ultimele luni.

Blonda spune că nu și-a dorit să se întoarcă în televiziune, dar a încercat să se reinventeze punând bazele unui show pe canalul ei de Youtube. Este vorba despre un show culinar filmat integral la ea acasă, un show care va fi difuzat în zilele de miercuri și vineri ale săptămânii.

Anunțul a fost făcut pe Instagram, printr-o poză cu o descriere sugestivă. Emily spune că și-a dorit mult acest proiect și anunță când va apărea primul episod din Vegan Cooking Show.

„Nici nu vreți să știți ce vă așteaptă‼️ Mâine vă așteptăm pe toți la noi acasă! Sunteți invitații noștri virtuali! Postez primul episod din Vegan Cooking Show! În fiecare zi de post a săptămanii, adică miercuri și vineri, veți avea la ce să vă uitați! O să vă amuzați și o să învățați pentru că nu gătesc singură!”, a spus Emily Burghelea.

Se pare că în acest show, tânăra va avea alături un celebru nutriționist și un campion mondial la fitness. Iulia Albu va fi juratul care va degusta preparatele după care le va acorda o notă. Din ce a dat de înțeles, fosta asistentă tv va găti, însă niciodată singură.

„Nu vă zic ora la care îl voi posta, însă vă sfătuiesc să vă abonați de pe acum la canalul meu de Youtube și să activați notificările ca să fiți primii care văd nebunia asta de show!”, a anunțat Emily Burghelea pe Instagram.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top