Connect with us
Florin Salam a luat o decizie radicală pentru a-și proteja soția

Monden

Florin Salam a luat o decizie radicală pentru a-și proteja soția

Florin Salam a trecut printr-o perioadă foarte grea anul acesta, în special în ultimele luni când a fost implicat în scandaluri cu persoane periculoase din lumea interlopă. Se pare că acum manelistul a luat od ecizie radicală în acest context și vrea să se mute pentru a-și proteja soția.

Florin Salam a luat o decizie radicală pentru a-și proteja soția

Se pare că soția manelistului face presiuni asupra acestuia să se mute din Popești Leordeni, chiar dacă acolo au o vilă luxoasă în care au ivnestit sume uriașe. Roxana Dobre visează să se mute în preajma parcului Herăstrău și soțul ei îi va face pe plac, conform unor surse apropiate.  Ea simte că acolo ar fi în siguranță, dar și confortul de care ar dispune ar fi mult mai mare. Zona centrală a Bucureștiului nu se compară cu zona periferică, chiar dacă în Popești Leordeni familia manelistului deține. o proprietate amenajată ca în povești.

După cum bine știe toată lumea, Salam a avut parte de multe probleme în ultimul timp, iar totul a culminat cu pierderea prietenului și cumătrului său Emi Pian, un interlop extrem de influent care și-a găsit sfârșitul în mâinile unui clan rival. Acesta a fost înjunghiat de fiul unui alt interlop și a murit la spital. Florin Salam a cântat zile în șir la capul prietenului său și a declarat că este foarte afectat de această pierdere.

Este tot mai clar că se cere o schimbare în bine pentru familia manelistului, așa că Roxana nu ezită să facă presiune asupra soțului ei pentru a se muta într-o zonă mai luxoasă și mai sigură.Aceasta a ales zona Nordului, o zonă în care se găsesc multe cluburi și restaurante de fițe.

Roxana a tras de Florin să se mute pe Nordului, e o zonă care ei îi place, cu multe cluburi, restaurante și parc pentru copii. Îi place și că schimbă mediul, că acolo nu au ajuns clanurile interlope. Pe Florin nu l-a interesat prea mult chestia asta, el poate să stea oriunde, dar Roxana are o mare influență asupra lui”, a precizat un apropiat al familiei pentru WOWbiz.ro.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top