Connect with us
Ce spune Adrian Minune despre despărțirea dintre Florin Salam și Roxana Dobre

Vedete

Ce spune Adrian Minune despre despărțirea dintre Florin Salam și Roxana Dobre

Umblă vorba că în ultimul timp relația dintre celebrul manelist Florin Salam și Roxana Dobre este una tensionată. Se pare că Salam a intrat într-un anturaj cel puțin dubios și Roxanei nu îi convine, așa că încearcă să îl țină arestat la domiciliu. Gurile rele spun că cei doi vor să se despartă, însă niciun anunț oficial nu a fost făcut. Adrian Minune a vorbit totuși despre relația dintre cei pe care îi numește fini.

Ce spune Adrian Minune despre despărțirea dintre Florin Salam și Roxana Dobre

Adrian Minune a fost invitat la o televiziune și a vorbit despre relația dintre cei doi, pe care îi numește finii lui. inune a dat de înțeles că nu vrea să se bage în familia lor și nu a oferit prea multe detalii.

Am vorbit cu finul meu (n.r. Florin Salam) şi cu fina (n.r. Roxana Dobre), ne-am mai văzut pe undeva, fiecare are viaţa lui, ei ştiu cum să trăiască mai bine. Fiecare cu familia lui. Nu pot să mă pronunţ dacă lucrurile sunt bune între ei, nu pot să-mi bag nasul în sânul familiei lor„, a declarat Adi Minune la Antena 1.

Roxana și Florin au o poveste de dragoste care a început în anul 2014. Ei au împreunp 3 copii și au trecut de-a lungul timpului prin mai multe probleme, însă dragostea lor a rămas la fel ca în prima zi. Deși au apărut speculații că lucrurile nu merg cum trebuie între ei, nici Roxana și nici Florin Salam nu au ales să dea declarații în acest sens. Momentan nu se știe nimic cu siguranță și e clar că nici cei aporpiați nu vor să se bage.

Citește și: Tentativă de sinucidere, decesul fiului de supradoză şi nepotul la închisoare, încercările din viaţa lui Kirk Douglas

Citește și: Mihai Bendeac a luat-o peste picior pe Veronica Vulpița

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. GOGU

    2020-02-07T12:40:27+02:00 at 12:40

    Ar manca si ea o bucata de parirer,s-a saturat de salam!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top