Connect with us
Au curs amenzile la priveghiul interlopului Pian. Nici Florin Salam nu a scăpat

Locale

Au curs amenzile la priveghiul interlopului Pian. Nici Florin Salam nu a scăpat

Polițiștii au dat amenzi pe bandă rulantă la priveghiul interlopului Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian. Foarte mulți cunoscuți de-ai acestuia și-au dorit să-l vadă pentru ultima dată, iar aglomerația a fost inevitabilă. În aceste condiții, nici nu s-a mai pus problema păstrării distanțării sociale, iar oamenii legii au intervenit.

Au curs amenzile la priveghiul interlopului ucis la un joc de barbut

Într-o intervenție televizată, Ministrul de interne a declarat că au fost aplicate peste 60 de amenzi celor prezenți la priveghi. Nu a scăpat nici Florin Salam, invitat să cânte la sicriul interlopului.

Oamenii s-au înghesuit la funeraliile lui Emi Păun, fără să poarte măști de protecție. Unul dintre cei prezenți la priveghi a făcut live pe Facebook și astfel imaginile au ajuns la polițiști.

Vela a anunțat că dacă oamenii vor continua să ignore regulile și vor participa în număr mai mare de 50 de persoane la priveghi, vor fi date din nou amenzi.

Emi Pian – ucis la un joc de barbut

Cunoscutul interlop bucureștean, Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost ucis într-o altercație iscată de la un joc de barbut. Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori. A fost dus cu o mașină la spital, însă a murit la două ore distanță.

Imediat după acest eveniment, polițiștii au împânzit capitala și au organizat filtre, dând asigurări cetățenilor că totul este sub control și ei sunt în siguranță.

Potrivit Libertatea.ro, Emi Pian l-ar fi împrumutat pe un jucător de la masa cu o sumă importantă – 300.000 de euro, pentru care ar fi perceput o dobândă de cel puţin 20 la sută. Acelaşi individ s-ar fi împrumutat însă şi de la cealaltă grupare, ceea ce este interzis în înţelegerea dintre clanuri. Când au vrut să regleze conturile, Emi Pian a fost înjunghiat. Conflictul a început la jocul de barbut, dar apoi s-a mutat în plină stradă.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top