Connect with us
Fostă gimnastă și concurentă Survivor România, imagini provocatoare pe Instagram. Cum s-a pozat sportiva

Monden

Fostă gimnastă și concurentă Survivor România, imagini provocatoare pe Instagram. Cum s-a pozat sportiva

O fostă gimnastă, care a apărut și într-o emisiune concurs la Kanal D, a încins imaginația publicului, cu o serie de poze postate pe Instagram. Asiana Peng este o tânără frumoasă, fostă gimnastă de performanță, cu foarte mulți fani pe rețelele de socializare. În ultimul timp, ea a pozat în ținute sumare, în diferite posturi care corpului care îi pun în valoare mobilitatea de sportivă.

Fostă gimnastă, furori pe Internet

Asiana Peng a fost gimnastă de performanță, dar s-a retras din lot, acuzând rele tratamente. Ea a devenit cunoscută publicului larg în urma participării în emisiunea Survivor România de la Kanal D. S-a descurcat foarte bine în concurs, și a parcurs mai bine de jumătate din competiție, până când a fost eliminată.

Fosta sportivă în vârstă de 20 de ani postează fotografii în care face diferite exerciții fizice care îi pun în valoare corpul frumos lucrat.

Asiana studiază kinetoterapia și s-a înscris la școala de antrenori, pentru că nu a renunțat la marea ei iubire – gimnastica.

Fostă gimnastă și concurentă în Survivor România, imagini provocatoare pe Instagram. Cum s-a pozat sportiva

În cadrul emisiunii-concurs în care a participat, publicul a aflat povestea Asianei, prin prisma mamei ei. Se pare că experiența la lotul olimpic nu a fost deloc plăcută pentru tânără. Are în palmares foarte multe medalii, însă nu a reușit să ajungă la Olimpiada din 2015, fapt care a dărâmat-o la acea vreme. Gimnasta și mama ei au acuzat tratamentul dur la care erau supuse sportivele.

”Cât poţi să duci? Vorbeau urât, nu vă spun, că mă revolt iarăşi. Mă tot întrebam de ce eu, o mână de fată?. Și nu eram nici cea mai slabă din echipă, ori poate că eram, nu ştiu. Atunci de ce nu m-au trimis acasă? N-am găsit răspunsul la modul lor de comportamen… Îmi intrase în cap ideea să fug din cantonament. Nu mai puteam îndura, dar îmi reveneam şi-mi spuneam că nu puteam lăsa totul baltă. Dragostea pentru gimnastică învingea întotdeauna. Eram dărâmată psihic, şi fizic, dat tot m-am comportat onorabil”, a declarat Asiana Peng într-un interviu pentru Ilfov Sport.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top