Connect with us
Fosta iubită a lui Ion Țiriac, dezvăluiri despre omul de afaceri: „A fost marea mea dragoste”

Monden

Fosta iubită a lui Ion Țiriac, dezvăluiri despre omul de afaceri: „A fost marea mea dragoste”

Despre Ion Țiriac se știe că a fost un mare cuceritor de-a lungul carierei sale de sportiv, dar și după. S-a căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, apoi a decis să nu se mai căsătorească niciodată.

Omul de afaceri a avut mai multe relații celebre, în urma cărora au rezultat trei copii.

Cu Sophie Ayad, Ion Țiriac s-a întâlnit în anul 1992, la Munchen, prin intermediul Barbarei Becker. Sophie avea o relație cu Maggio, un prieten de-al fostului jucător de tenis, Boris Becker.

Ion Țiriac s-a îndrăgostit nebunește de celebra jurnalistă și a reușit să îi schimbe viața pentru totdeauna.

„Ion Țiriac a fost marea mea dragoste. Îl respect și acum foarte mult și, după părerea mea, este cel mai inteligent om pe care îl cunosc. Tot ce știu am învățat de la el. Deseori aveam puncte divergente și ne certam. Dar am învățat că el vede lucruri pe care eu nu le înțelegeam. Cred că eram prea tânără când ne-am cunoscut”, a mărturisit Sophie pentru protv.ro.

În 1996, a venit pe lume Karim, un tânăr care îl moștenește pe tatăl său celebru.

Citește și: Ion Țiriac, asul din mânecă al Simonei Halep în meciul cu Simona Halep! Ce va face omul de afaceri pentru ea

„Sunt foarte apropiată de fiul meu, și asta e și pentru că eram foarte tânără când l-am născut. Comunicăm în permanență și îl iubesc din toată inima. Are 21 de ani acum și e o fire independentă și un adevărat luptător. Fără nici o îndoială, Karim este un lider adevărat, care seamănă cel mai mult cu tatăl lui”, spune Sophie.

Karim și Ioana, mândria familiei

În prezent, Karim este student la una dintre cele mai prestigioase universități din lume, unde studiază științele politice.

Ioana, cel mai mic copil al lui Ion Țiriac, a absolvit Școala Americană de la București. Va studia Jurnalismul în Statele Unite ale Americii. Aceasta vrea să calce pe urmele mamei sale, iar Sophie Ayad crede că are talent la scris.

„E altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și știe ce vrea”, spune Sophie despre fiica ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top