Connect with us
Fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, despre întoarcerea în țară a Faimosului: „Cred că merit...”

Monden

Fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, despre întoarcerea în țară a Faimosului: „Cred că merit…”

Miercuri seara, chiar în noaptea în care Cătălin Cazacu s-a întors din Republica Dominicană, toată lumea s-a întrebat cine în va aștepta pe concurentul de la Exatlon. Iar multe persoane s-au întrebat dacă va apărea la aeroport și Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin.

Ea a fost marea absentă, însă, iar motivele sunt ușor de înțeles. Ana a decis să nu apară la aeroport. Ea nu l-a întâmpinat și nici nu l-a așteptat pe Cătălin Cazacu și și-a motivat și gestul.

Citește și: Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la TV la Exatlon. Ce spune despre Vladimir Drăghia

„Nu am făcut nimic și nici nu am mers la aeroport. De ce să o fi făcut-o? Cătălin este blocat în telefonul meu. Este un capitol închis, pe care îl voi lăsa așa cum este în acest moment. Mi-am revenit, am depășit momentul și cred că merit ceva mai bun”, a spus Ana pentru WoWbiz.ro.

La rândul său, Cătălin a vorbit despre această situație incomodă, în emisiunea WoWbiz. Întors în țară, el a vorbit acum despre ce s-a întâmplat cu Ana.

„Dacă lași capra să spună povestea, lupul va fi personajul negativ. Eu am fost plecat, nu am ce poveste să spun. Fiecare își ia alegerile despre care crede că îl vor duce într-un loc mai fericit. Aș vorbi despre ceva ce nu știu.

Citește și: Cătălin Cazacu, după plecarea de la Exatlon: „Am fost trei oameni care au tras la această căruță…”

Nu vreau să dezgrop morții! Eu am fost undeva unde erau camere pe noi, tot timpul. Ce era de văzut s-a văzut. Nu cred că are legătură cu ce a fost acolo, cred că are legătură cu ce s-a întâmplat aici. Eu nu sunt supărat, eu sunt bucuros, vreau să văd oameni fericiți!”, a spus Catalin Cazacu la WowBiz.

Imediat după ce a văzut apropierea suspectă a lui Cătălin de Claudia Pavel, logodnica sa a fost extrem de dezamăgită de gestul lui. Cei doi erau logodiți de anul trecut și plănuiau să se căsătorească. Ana a părăsit locuința lui Cătălin cu câteva săptămâni înainte ca acesta să se întoarcă din Republica Dominicană.

Am vrut să devin o femeie nouă, mai independentă. Am plecat de acasă de la Cătălin, locuiesc singură, în casa mea nouă. Am plecat miercuri, m-am înduioșat puțin când am plecat, dar mi-a părut puțin rau și nu mi-a fost ușor”, a dezvăluit Anna Roman.

Întrebată despre ce va face pe viitor, Anna este hotărâtă să nu mai cunoască un alt bărbat

„Nu am luat nimic decât hainele mele. I-am predat cheia prietenului lui și am vorbit cu soacra mea la telefon. I-am spus că am plecat.

Noi am fost foarte apropiate, acum vă dați seama că ea își susține fiul, eu merg pe calea mea.

Nu cred că mai este nimic de discutat. Dacă ne vedem pe stradă bineînțeles că ne vom saluta, de ce nu? Eu cred că nimeni nu merită să i se întâmple lucrurile așa.

Sunt admiratori acum, dar nu mă interesează, chiar vreau un an de zile să fiu singură, să mă distrez cu prietenele mele, să mă duc în vacanțe cu ele. „, a spus ea pentru WOWbiz în cadrul unui interviu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top