Connect with us
Fosta soției a lui Răzvan Simion se căsătorește cu un afacerist timișorean

Monden

Fosta soției a lui Răzvan Simion se căsătorește cu un afacerist timișorean

Diana, fosta soție a matinalului Răzvan Simion, de la Neața cu Răzvan și Dani este în culmea fericirii. Așa cum se întâmplă în fiecare poveste de viață, dragostea apare când te aștepți mai puțin. După divorțul de Răzvan, Diana s-a mutat în Timișoara, unde și-a văzut de treabă și de creșterea celor doi copii. A trecut mult timp până a cunoscut pe altcineva, totul a decurs natural și discret, iar acum a venit vestea cea mare.

Fosta soție a lui Răzvan Simion a fost cerută de soție

Diana, fosta soție a matinalului de la Neața cu Răzvan și Dani a fost cerută de soție de către bărbatul cu care are o relație de câțiva ani. Cei doi au fost foarte discreți în tot acest timp. Vestea cea mare, totuși, au împărtășit-o și cunoscuților.

Radu Biță a cerut-o în căsătorie pe Diana, iar cererea a fost imortalizată în fotografii care au ajuns pe rețelele de socializare.

Imediat după ce au fost postate, au început să curgă comentariile și aprecierile pentru marea veste.

„Felicitări”, „Casă de piatră și multă fericire”, „Să fiți iubiți și fericiți’, „Să fie într-un ceas bun”, „Să aveți o viață frumoasă”, „Să fiți fericiță împreună”, „Casă de piatră, să vă fie bine!”.

Diana și Radu Biță, un om de afaceri din Timișoara se cunosc de 20 de ani, însă abia după ce s-au revăzut la un eveniment, au început să lege ceva.

Fostul soț al Dianei este Răzvan Simion. După divorț, Răzvan a început o relație cu Lidia Buble, o cântăreață din Deva. Diana a plecat din București și s-a stabilit în Timișoara. După cinci ani de relație, Răzvan și Lidia s-au despărțit anul acesta, în vară, iar Diana, se pare, că este tot mai fericită.

”Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, declara iubitul Dianei acum mai bine de un an pentru click.ro.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top