Connect with us
Lidia Buble a dat răspunsul mult așteptat. Cum se înțelege cu Răzvan Simion

Vedete

Lidia Buble a dat răspunsul mult așteptat. Cum se înțelege cu Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit vara aceasta, dar se pare că drumurile lor tot mai au un numitor comun. Este vorba despre cariera profesională a Lidiei, întrucât matinalul de la Neața este managerul ei. După o relație de 5 ani, cei doi și-au spus adio, dar au rămas împreună pe partea de business, unde fac o echipă mai bună decât cea de cuplu.

Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble, considerată extrem de sinceră și deschisă cu cei din jur, de data aceasta a fost extrem de reținută. Despărțirea dintre ea și Răzvan Simion, a fost anunțată oficial de către Răzvan, în timp ce ea nu a comentat absolut deloc.

Imediat după ce toată lumea a înțeles că ei nu mai formează un cuplu, au început și curiozitățile. De ce? Cum s-a întâmplat? Ce vor face? Cine și unde se mută? ..și așa mai departe.

Cu mare interes a fost urmărită fiecare apariție a Lidiei în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, mai ales după anunțul că s-au despărțit.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.”, scrie Răzvan Simion în anunțul despărțirii.

În interviuri, Lidia a fost reținută și expeditivă când a venit vorba despre acest subiect. Cum timpul vindecă rănile, situația s-a calmat, iar recent, Lidia le-a răspuns fanilor la marea întrebare: Cum se înțelege acum cu cel care i-a fost iubit timp de 5 ani?

Cântăreața a declarat că ea și Răzvan se înțeleg foarte bine și acum, că el este în continuare managerul ei și că sunt doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de cea profesională.

”Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top