Connect with us
Gabriela Cristea a răbufnit pe Facebook: "Hai să nu mai fim ipocriţi"

Monden

Gabriela Cristea a răbufnit pe Facebook: „Hai să nu mai fim ipocriţi”

Gabriela Cristea are mulţi prieteni virtuali, dar se întâmplă uneori ca unii dintre ei să lase comentarii răutăcioase, care nu sunt pe placul vedetei de televiziune.

Gabriela Cristea a răbufnit pe Facebook după ce a postat o imagine cu fetița ei. Prezentatoarea tv a avut răbdarea să le scrie haterilor care susțin că a avea un umidificator în casă reprezintă o fiță.

„Stimate domn, pe vremea lui Ceaușescu nu ați crescut cu mașini că cea alături de care ați făcut poză și totul a fost bine. Acum de ce munciți pe brânci pentru așa o mașină, se poate și fără.

Hai să nu fim ipocriți. Când o să aveți copii o să încercați să îi oferiți tot pentru o creștere armonioasă. Iar umidificatorul nu e este o fiță” , a comentat Gabriela la unul din comentariile răutăcioase.

„Și nu numai asta, putem crește calitate vieții. De ce să avem o populație bolnavă când putem să prevenim bolile.

E ca și cum m-aș gândi că eu nu îmi duc copilul să învețe să înoate pentru că nici eu nu am fost dusă și dacă eu nu știu, nu trebuie să învețe nici ea. Hai să ne deschidem mintea spre nou și dezvoltare”, a completat Gabriela Cristea la postare.

Detaliul inedit de la ceremonia de botez a fiicei Gabrielei Cristea

Încă un copil pentru Gabriela Cristea?

Gabriela Cristea abia şi-a botezat fetiţa, dar se gândeşte să mai facă un copil. Prezentatoarea TV a făcut anunţul într-o emisiune.

„A fost o petrecere reuşită. A fost frumos, nouă ne-a plăcut… meniul, Tavi nu a mâncat aperitivul şi se gândea că trebuia să îl ceară la pachet. Mâncarea a fost senzaţională.

La două dimineţa ne-am dat seama că trebuie să aruncăm apa de la băiţă de la mir la un copac, aşa se zice, şi am aruncat apa la un cireş. Eu am mâncat multe cireşe în sarcină, cred că Victoriei o să îi placă. Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o ( n.r. – că a rămas însărcinată).

Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit”, a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au vorbit si despre cea de-a doua sarcina: „Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul… să fie distanţa de un an între ei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top