Connect with us

Monden

Gabriela Cristea o botează pe micuța Victoria. Detaliul inedit despre ceremonia de botez

Gabriela Cristea o botează pe micuța Bella Victoria Margot, fiica ei și a lui Tavi Clonda. Botezul are loc sâmbătă, după orele prânzului, la o biserică din zona Corbeanca, unde cei doi locuiesc.

Nașii Victoriei sunt Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dar şi  sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic.

După botez, petrecerea se mută la Pipera, la Simfonia Ballroom, sala ”Violin”, unde invitaţii vor avea parte de un adevărat festin culinar bazat pe mai multe feluri de brânzeturi fine. Conform presei mondene, se așteaptă ca peste 150 de invitați să vină la nuntă.

În urmă cu ceva vreme, Tavi Clonda spunea că dorește un botez tradițional, dar să nu se țină cont de un singur lucru.

„Este un botez traditional, nu am vrut să schimbăm ceva sau să nu respectăm tradițiile. Nu am nici superstiții, doar una singură, desi nu pot spune că e chiar superstiție.

Am vorbit cu preotul să nu o bage pe Victoria cu capul în cristelniță, doar să o ude puțin. Este și destul de mare, oricum, ca să fie scufundată, și nu-mi doresc chestia asta.

Știu că și ei sunt cumva precauți, din cauza unor accidente neașteptate, dar eu am vrut să stabilesc asta de la bun început. Slujba va fi la biserica de la noi din localitate, locuim în Corbeanca, iar petrecerea la un restaurant din nordul Capitalei”, a declarat aceasta, conform Viva.

Ce spune Gabriela Cristea despre botezul fiicei sale

Gabriela Cristea a vorbit în urmă cu ceva vreme despre botezul fiicei sale, spunând că nu a dorit să o boteze pe fiica sa în Capitală.

„Nu mi-aş fi dorit un botez mai mic, ca să nu am atât de muncă. Responsabilităţile cad pe umerii mei. Mă ajută foarte mult. Nu, nu am spaime, pentru că am vorbit cu preotul. Stăm la ţară.

Am hotărât să ne integrăm în comunitate, nu-l botezăm în Bucureşti. Nu am vrut să fie frig, să răcească”, a spus recent Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

”Ne gândim că undeva prin martie sau prin aprilie, ori după Paște, o vom creștina pe bebelușa noastră.

Dacă va avea loc înainte de Paște va fi un botez mic, cu ai noștri, pentru că în post nu se organizează petreceri mari, iar dacă va avea loc după, atunci va fi un eveniment mai mare.

Tati optează pentru varianta din urmă”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Click, la începutul acestui an.

Citește și: Gabriela Cristea, cu inima strânsă din cauza fetiței sale: „Nu știu cum aș putea…”

Citește și: Tavi Clonda nu vrea să respecte tradiția. Cum va fi botezată fiica sa și a Gabrielei Cristea: “Am vorbit cu preotul și…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top