Connect with us
Gabriela Cristea, făcută praf de fani dupa ce au vazut aceasta poza: ”Cum este posibil sa…”

Monden

Gabriela Cristea, făcută praf de fani dupa ce au vazut aceasta poza: ”Cum este posibil sa…”

Gabriela Cristea a fost criticată dur de fani pe rețelel de socializare.

Prezentatoarea tv a postat o fotografie și cei care o urmăresc au sărit rapid să o atace pentru că de fapt, nu ar arăta ca în poza respectivă.

Gabriela Cristea, criticată dur de fani: ”Mai ai mult până ajungi așa, pui poză de când erai tânără”

Internauții nu au iertat-o nici de această dată pe Gabriela Cristea. Prezentatoarea tv a postat o fotografie pe rețelele de socializare, însă cei care o urmăresc i-au gpsit imediat nod în papură și i-au dat câteva comentarii extrem de acide.

”Da, da, noroc cu Photoshop”,

”Poza cred că este mai veche”, ”Chiar aseară eram pe Antena Stars la sfărșitul emisiunii tale și când te-ai ridicat erai mult mai grasă decât în această poză. Cum este posibil așa ceva?”, ”frumoasă, nimic de zis, dar pe Instagram ești slabă și la TV ești grasă.

Cum vine asta, cum?”, ”Mai ai mult până ajungi așa, pui poză de când erai tânără”, sunt câteva dintre mesajele primite de Gabriela Cristea pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Se pare că toți cei care o urmăresc pe vedetă nu sunt mulțumiți de ce postează ea. Nu este prima dată când pozele pe care le postează nu se pupă cu realitatea. Ei susțin că la tv Gabriela arată total diferit și în pozele de pe internet pare foarte slabă.

Gabriela Cristea are două fetițe împreună cu soțul ei Tavi Clonda. După ultima naștere ea a susținut că a slăbit enorm și cp are un stil de viață foarte sănătos. Se pare că fanii o contrazic.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top