Connect with us
Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie. Până atunci trupul său va fi depus la Biserica Costeasca.

Monden

Ileana Ciuculete a murit acum 3 ani. Ne e dor de tine, ciocârlia noastră

Ileana Ciulete a fost una din cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Aceasta a murit la data de 14 martie 2017, iar astăzi se împlinesc 3 ani de când a plecat dintre noi.

Vestea a venit ca un trăznet. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, deoarece Ileana n-a acuzat niciodată probleme de sănătate sau n-ar fi spus cuiva că este bolnavă.

La scurt timp după inmormântare, a început războiul între Cornel Galeș care a fost acuzat ca a vândut Antenei 1 accesul televiziunii la funerariile artistei. Fii Ilenei Ciuculete l-au lăsat pe Galeș fară averea acumulată de mama sa iar scandalurile umbreau talentul artistei care bucura milioane de oameni.

Dupa aproape 1 an s-a liniștit scandalul și Galeș s-a mutat în Spania unde și-a deschis o firmă de transport. Anul trecut Cornel Galeș a murit într-un tragic accident rutier.

Cine a fost Ileana Ciuculete

Întâmplare bizară la parastasul Ilenei Ciuculete. Artista s-a arătat în costum popular: „Am simțit-o acolo”

Ileana Ciuculete s-a născut în comuna Vela, Sat Gubaucea din județul Dolj la data de 20 septembrie. La vârsta de doar 14 ani Ileana a debutat în Ansamblul Nicolae Bălcescu din Craiova.

Ileana Ciuculete a avut două căsătorii eșuate, după care l-a cunoscut pe Cornel Galeș. Pe acesta din urmă îl considera bărbatul ideal.

“M-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă, la 16 ani când deja eram cântăreața. Apoi la vârsta de 19 ani am dat naștere primului meu băiat, Mugurel, la 2 ani a venit și cel de-al 2-lea băiat, Cristian care voiam să fie fată, dar Dumnezeu nu mi-a dat fata pe care mi-o doream din tot sufletul si mi-a daruit tot baiat.O sa-mi aduca baietii 2 nurori si o sa le iubesc poate mai mult decat pe ei daca vor fi pe sufletul meu si nu o sa fiu severa deloc pentru ca si eu am avut soacra.”

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top