Connect with us
Ioana Simion s-a întors acasă la Ilie Năstase, dar nu pentru împăcare. De ce s-a pozat cu trofeele tenismenului

Monden

Ioana Simion s-a întors acasă la Ilie Năstase, dar nu pentru împăcare. De ce s-a pozat cu trofeele tenismenului

Ioana Simion s-a întors în locuința lui Ilie Năstase, dar nu pentru a se împăca cu acesta. Bruneta și-a făcut o poză în camera în care Ilie își ține trofeele câștigate de-a lungul timpului. Poza a stârnit controverse în spațiul public, pentru că toți s-au gândit că cei doi s-au împăcat. Se pare, totuși, că realitatea este alta.

Ioana Simion s-a întors acasă la Ilie Năstase

După scandalul cu Poliția, Ioana Simion a lăsat să treacă un timp, iar pe urmă s-a întors în casa lui Ilie Năstase. Bruneta și-a făcut și un selfie în ziua în care a revenit la Ilie, chiar în camera unde acesta ține trofeele câștigate de-a lungul timpului.

Ioana Simion s-a întors acasă la Ilie Năstase, dar nu pentru împăcare. De ce s-a pozat cu trofeele tenismenului

Poza a apărut imediat pe Internet și de aici și zvonurile cum că a avut loc marea împăcare între Ioana Simion și Ilie Năstase.

Totuși, adevărul este altul. Ioana a declarat că s-a întors în casa lui Ilie doar pentru a-și lua niște haine și că nu se pune momentan probleme de vreo împăcare. Soția lui Năstase stă acum la Constanța unde renovează casa mamei ei.

E a declarat că s-a mai văzut cu Ilie în tot acest timp, ba chiar au luat masa împreună, dar că asta nu înseamnă că s-au împăcat.

„Am fost doar să-mi iau niște haine de la el de acasă! De aceea a apărut poza cu mine și cu trofeele lui în spate. Deocamdată eu m-am întors la Constanța. Renovez casa mamei, am treabă. La împăcare mă mai gândesc. Faptul că ieșim la masă și vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!.

Episod violent între soții Năstase

În urmă cu câteva săptămâni, Ioana Năstase a sunat la 112 și a cerut polițiștilor să vină la locuința sa și a lui Ilie Năstase. Ea a spus că soțul ei a devenit violent și că se teme pentru siguranța ei. Polițiștii au ajuns la fața locului, au vorbit cu cei doi și Ioana a refuzat să depună plângere, deși avea acest drept.

Când a venit vorba despre cererea unui ordin de protecție, nici nu a vrut să audă. Ea spus că îl respectă prea mult pe Ilie Năstase ca să facă asta împotriva lui. Nimeni nu știe de la ce a izbucnit scandalul între cei doi și ce anume l-a supărat pe marele tenismen.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top