Connect with us
Ioana Simion, agresată de Ilie Năstase. Cine este bărbatul de la care a pornit tot scandalul

Vedete

Ioana Simion, declarații grave după ce a fost agresată de Ilie Năstase. Nick Rădoi intervine, însă femeia îl contrazice

Ioana Simion și Ilie Năstase formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Pe lângă diferența mare de vârstă, care a stârnit mereu comentariile celor din jur, certurile și despărțirile dintre ei au fost cele care au atras cel mai tare atenția și care i-au adus pe primele pagini ale tabloidelor. De curând, un alt scandal a avut loc între cei doi și Ioana chiar a sunat la poliție.

Ioana Simion, probleme cu Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase au o relație destul de ciudată, care durează de mai bine de doi ani, iar diferența de vârstă nu este o problemă pentru ei. Cei doi au fost pe punctul de a se despărți de mai multe ori. Totuși, părea că lucrurile au revenit la normal între ei după ce s-au căsătorit.

Deși erau despărțiți, Ilie a decis să o ducă pe iubita lui în fața altarului, ceea ce a încântat-o foarte mult. Căsătoria a fost una neplănuită și totul a fost organizat foarte repede. Nașii de căsătorie au fost Ciprian Marica și soția acestuia, pentru că cei patru au o relație foarte apropiată și se înțeleg extrem de bine.

Totuși, lucrurile nu merg deloc bine acum între Ioana și Ilie. Un scandal de proporții a avut loc între ei de curând, în urma căruia Ioana a sunat la poliție. Ea a mărturisit că nu intenționa să sune la poliție dacă Ilie o agresa doar verbal, însă lucrurile au scăpat de sub control și s-a ajuns la chestiuni grave.

Ea nu se aștepta ca publicul să afle despre acest incident, însă a ales să facă lumină. Ioana Simion a plecat la Constanța imediat după scandal și nu a mai vorbit cu Ilie. Nu intenționează să îl caute sub nicio formă și va avea mereu pe cineva în prezența ei, care să o protejeze, pentru că este foarte speriată. În ceea ce privește divorțul, ea spune că se va mai gândi la acest aspect, de teamă că ar putea lua o decizie greșită.

„Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate.”, a declarat Ioana.

Nick Rădoi susține că este cauza scandalului cu Năstase

Nick Rădoi a declarat că el este motivul scandalului, deoarece el a căutat-o pe Ioana cu ocazia zilei sale de nume, ceea ce l-ar fi deranjat pe fostul tenismen. Totuși, Ioana contrazice cele spuse de milionar și spune că nu mai ține legătura cu el.

„Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura.

Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a declarat Ioana.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top