Connect with us
Ioniță din Clejani, declarație uluitoare după scandalul de ieri: „A avut o cădere de calciu”

Monden

Ioniță din Clejani, declarație uluitoare după scandalul de ieri: „A avut o cădere de calciu”

Ioniță din clejani face tot posibilul să spele numele fammiliei sale după scandalul de ieri. Margherita a fost prinsă drogată la volan, conform Poliției Române, însă familia nu dorește sub nicio formă să recunoască acest lucru. Tatăl ei susține că, de fapt, tânăra a făcut o cădere de calciu și din această cauză a intrat cu Range Rover-ul într-o mașină care staționa regulamentar.

Ioniță din Clejani, declarație uluitoare după scandalul de ieri: „A avut o cădere de calciu”

Ieri a fost o zi foarte dificilă pentru familia Clejanilor. Margherita a făcut un accident minor, până aici nicio problemă. Lucrurile au început să ia amploare atunci când polițiștii ajunși la fața locului au constatat că ea avea un comportament foarte ciudat și au decis să o testeze. Se pare că fata Clejanilor se afla sub influența unor substanțe interzise.

Tatăl ei, celebrul Ioniță din Clejani, a făcut tot posibilul să spele numele familiei și a făcut o declarație care nu este totuși prea credibilă, având în vedere fotografiile și filmulețele apărute deja în spațiul public ieri. El susține că fata sa a suferit o cădere de calciu, deși ea a declarat că se dădea cu ruj când a provocat accidentul. Mai mult, el neagă complet faptul că ea s-ar fi drogat.

Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grijă ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei.

Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a fost mesajul transmis de Ioniță, pentru click.ro

Consumul de droguri pare a fi o problemă destul de mare în familia artiștilor, mai ales că fiul lor, Fulgy, a fost trimis și el la un centru de dezintoxicare printr-un ordin judecătoresc, acum ceva timp.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top