Connect with us
Reacția lui Fulgy, fratele Margheritei, după ce sora lui a făcut accident

Monden

Reacția lui Fulgy, fratele Margheritei, după ce sora lui a făcut accident

Fulgy de la Clejani, fratele Margheritei, a avut o primă reacție total neașteptată după ce sora lui a făcut accident. Margherita a intrat ieri dimineață cu mașina într-un autoturism care staționa regulamentar. Ea a motivat că se dădea cu ruj și nu a văzut, însă autoritățile spun că tânăra era drogată. Tatăl ei a declarat că, de fapt, Margherita a avut o cădere de calciu.

Reacția lui Fulgy, fratele Margheritei, după ce sora lui a făcut accident

După ce a făcut un accident minor și organele de ordine au constat că era sub influența substanțelor interzise, fata Clejanilor a dat câteva declarații pur și simplu uluitoare. Ea a povestit că se afla în mașină cu Jhonny Depp și nu mai vrea să comunice cu ziariștii români, pentru că ea este de la Hollywood.

”Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a declarat Margherita când a ieșit din secția de poliție.

După acest episod și mama ei a avut o reacție ieșită din comun. Viorica de la Clejani i-a udat cu furtunul pe jurnaliștii prezenți la poarta ei și le-a adresat cuvinte urâte acestora. Femeia și-a ieșit din minți și soțul ei a încercat ulterior să o scuze, motivând că este o leoaică ce își apără puiul în astfel de momente grele.

Pe lângă tot acest scandal, fratele tinerei a avut și el o reacție total neașteptată. Fulgy a decis să își închidă toate conturile de pe rețelele de socializare, probabil pentru a nu fi luat la întrebări în legătură cu accidentul surorii sale. Nici Margherita nu a schițat nimic pe conturile de Facebook sau Instagram, semn că este probabil rușinată de toate cele întâmplate.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top