Connect with us
Ionuț de la Exatlon a fost părăsit de soție! Chiar ea a făcut anunțul: „N-ai fost pregătit să mă ai”

Monden

Ionuț de la Exatlon a fost părăsit de soție! Chiar ea a făcut anunțul oficial: „N-ai fost pregătit să mă ai”

Chiar dacă a încercat să pară că relația merge mai bine ca niciodată între el și soția lui, adevărul este altul. Ionuț de la Exatlon și Nella s-au despărțit, iar cea care a făcut anunțul este chiar tânăra.

Nella a scris un mesaj pe pagina sa de socializare, în care îl acuză pe Ionuț că nu este pregătit să primească iubirea și respectul ei.

Tu n-ai fost pregătit să mă ai. N-ai fost pregătit să primeşti atâta iubire şi respect. Cred că nici acum nu eşti, dar asta nu mai contează. Sper să fii fericit. Sper să înţelegi că dragostea nu înseamnă doar atracţie fizică şi un chip tânăr. Pentru că dacă tu asta crezi că înseamnă iubirea, înseamnă că nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Nici tu nu vei rămâne veşnic tânăr, nici tu nu vei atrage femeile la nesfârşit cu un chip frumos.

Şi mai ştii ce? Când o să simţi că totul s-a sfârşit, învaţă să vorbeşti. Învaţă că omul de lângă tine merită să ştie adevărul, măcar de dragul clipelor petrecute împreună.

Îţi doresc să fii fericit. Nu te învinovăţesc. Cu drag,

Femeia care te-a iubit cel mai mult”, a scris Nella pe Facebook.

Citește și: Ionuț de la Exatlon are probleme de sănătate: „Va trebui să mă operez…”

La rândul său, Ionuț și-a șters fotografiile cu Nella de pe pagina de Facebook. Zilele trecute, Ionuț a dezmințit zvonurile despre despărțire. Fostul concurent a dezvăluit că soția sa este supărată pentru că a rămas singură în Belgia. De asemenea, Ionuț a spus că urmează să facă nunta cu Nella.

Citește și: S-a spus că Ionuț Jaguarul s-a despărțit de Nella, dar adevărul e altul: “Mai stau 2-3 săptămâni, apoi…”

„Iubita mea este cam supărată că am lăsat-o singură în Belgia. Nu a putut să vină cu mine în România, că nu i-au dat șefii concediu. Mă simt singur fără ea, dar după ce îmi rezolv câteva treburi mă întorc la ea. Ne dorim să facem nunta anul viitor, dar cine știe cum ne duce viața. Poate o facem chiar anul acesta. Îmi doresc mult un copil, un băiat.

Vreau un „golan” și bineînțeles că și o nuntă. Nu este adevărat că ne-am despărțit. Suntem foarte bine, ne voi căsători. Venirea mea are legătură cu alte lucruri, nu cu așa ceva. Repet, suntem bine, ne iubim. Este posibil să facem nunta chiar anul ăsta, la sfârșit, dar dacă nu, sigur anul viitor”, a explicat Ionuț Sugacevschi pentru wowbiz.ro.

Vladimir Drăghia s-a oferit să le facă nunta, însă Ionuț a refuzat cu desăvârșire

„Nu aș putea accepta. I-am și spus-o lui Vladimir și după ce s-a terminat live-ul. Am avut o discuție și i-am zis că nu aș putea acepta. Dacă vreau să fac ceva, vreau să fac pentru mine. Eu zic că nimeni nu ar accepta. Nu, nu aș putea accepta pentru că vreau să o fac eu din munca mea. E o altă satisfacție. E vorba de orgoliul meu, nu aș putea sa accept lucrul ăsta”, a mărturisit el  imediat după finală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top