Connect with us

Monden

Îți mai aduci aminte de Eva Kiss? Cum arată la 28 de ani de la plecarea din România

Eva Kiss a cucerit România cu vocea sa puternică. Interpreta piesei „Puterea Dragostei” a fost ani de-a rândul una dintre cele mai iubite artiste românce.

Datorită dragostei, aceasta a plecat din România pentru a fi alături de dragostea vieții sale. Și s-a mutat în Danemarca pentru a fi cu acesta.

Cântăreața care a devenit celebră în anii ’80 va împlini 65 de ani pe 31 martie. De 34 de ani este căsătoritî cu Radu Constantin, iar în anul 1990, a decis să își lase țara și să plece cu fiicele sale în țara scandinavă.

„Ce aş putea să scriu din vara sau toamna lui 1989? Soţul meu deja fugise în Danemarca încă din februarie 1988, iar eu eram singură cu cele două fetiţe (Eva, de 16 ani, şi Alexandra, de 1 an). Eram suspendată de la apariţiile tv şi radio şi nu mi-a fost deloc uşor.

Am depus atunci actele ca să-mi urmez soţul. Dar hârtiile şi aprobările mergeau foarte greu”, povestea Eva Kiss despre decizia care i-a schimbat viața definitiv.


Eva Kiss a mărturisit că nu i-a fost ușor să se acomodeze în Danemarca, însă a învățat repede limba daneză, fapt ce a ajutat-o foarte mult. Artista a mărturisit că încă mai cântă în Danemarca.

“Cânt în continuare, acompaniată de soţul meu, iar repertoriul nostru cuprinde peste 700 de cântece. De două ori, în 1997 şi în 2004, am cântat chiar în faţa majestăţii sale, regina Danemarcei”, mărturisea Eva Kiss în 2016.

Cea mai cunoscută piesă a Evei, „Puterea dragostei”

Printre șlagărele care au făcut-o celebră în România amintim „Tăcutele iubiri”, „Anotimpul sperantelor”, „Puterea dragostei”, „Copilul meu”,” Acele veri ale iubirii” și altele.

În Danemarca, aceasta a continuat să cânte și împreună cu soțul său deține un studio, unde compune și imprimă piese.

CITEȘTE ȘI: Îți mai aduci aminte de Omar, câștigătorul de la „Next Star”? Cum arată la 17 ani, are chiar și o IUBITĂ
Întâmplare bizară la parastasul Ilenei Ciuculete. Artista s-a arătat în costum popular: „Am simțit-o acolo”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top