Connect with us
Iubitul Margheritei de la Clejani, în stare de șoc după accident: "M-au făcut o țintă penală!"

Monden

Iubitul Margheritei de la Clejani, în stare de șoc după accident: „M-au făcut o țintă penală!”

Margherita de la Clejani a provocat un accident în dimineața zilei de 23 mai. Aceasta avea o atitudine ciudată și a fost supusă testului antidrog, care a ieșit pozitiv. Drept urmare, a rămas fără permis și a fost întocmit un dosar penal pe numele ei. Întregul scandal provocat de Margherita i-a implicat și pe membrii familiei sale. De asemenea, și iubitul Margheritei de la Clejani are de suferit în urma acestui eveniment. Acesta a declarat că se află acum într-o situație dificilă și tot ce își dorește este să aibă o viață normală atât el, cât și mama lui.

Iubitul Margheritei de la Clejani, în stare de șoc după accident: „M-au făcut o țintă penală!”

Presupusul iubit al Margheritei a fost implicat în scandalul care ocupă de ceva timp prima pagină a tabloidelor. Au apărut numeroase știri conform cărora acesta ar fi avut probleme cu legea și ar fi cel care a instigat-o pe Margherita să consume substanțe interzise. Acesta a recunoscut că a apucat calea drogurilor de când și-a pierdut tatăl la 12 ani, însă crede că nu merită să treacă prin toate acestea lucruri acum și că nu reprezintă un pericol pentru nimeni.

„M-au făcut o țintă penală unde eu îmi asum că nu sunt un exemplu bun de urmat. Nu am mai scris, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă, mi-am umilit familia prin faptul că doar mi-am trăit viața, nu am instigat pe nimeni. Trec prin cele mai grele momente din viață.”, a declarat Theodor.

Are probleme grave de sănătate

De asemenea, iubitul Margheritei de la Clejani a mărturisit că regretă că mama sa este acum urmărită de paparazzi și nu poate sta liniștită. În plus, a mărturisit că se confruntă cu probleme mari de sănătate în ultima vreme, precum insomnii, vomită zilnic și chiar ia pastile. Tot ce vrea în acest moment e să-și trăiască liniștit viața, departe de ochii lumii, pentru că scopul său nu este de a-i instiga pe ceilalți să-i urmeze modelul.

„Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4,5 ori pe zi, iau pastile de tensiune. Sunt atâtea subiecte, violatori virali, oameni omorâți, probleme serioase. Nu am vrut niciodată să instig la rău sau la dependență. Vreau doar să îmi continui viața, să pot să ies din casă, să nu fie mama agonizată de paparazzi.” a fost mesajul tânărului, pe rețelele de socializare.

Și părinții Margheritei se confruntă cu probleme mari. Viorica a ajuns la capătul puterilor și a făcut un apel disperat prin care le-a cerut tuturor să-i lase familia în pace. În plus, ea a declarat că se teme pentru viața fiicei sale și nu vrea să ajungă în pragul depresiei, care să o împingă spre gesturi necugetate.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top