Viorica de la Clejani, apel disperat: „Lăsați-mi copiii în pace!” Margherita, în pragul depresiei

03.06.2020
Viorica de la Clejani, apel disperat: „Lăsați-mi copiii în pace!” Margherita, în pragul depresiei

Viorica de la Clejani trece prin clipe de groază după ce fiica sa, Margherita, a provocat un accident în timp ce era sub influența substanțelor interzise. Drept urmare, aceasta a rămas fără permis de conducere și a fost emis un dosar penal pe numele ei. De atunci, Viorica este terorizată de toți cei care le urmăresc orice mișcare, de presă și de fani, care sunt mereu pe urmele lor. În timp ce Ioniță oferea un interviu pentru un post de televiziune, Viorica a ieșit din casă plângând pentru a face un apel în urma căruia fiica ei să fie lăsată în pace.

Viorica de la Clejani, apel disperat: „Lăsați-mi copiii în pace!” Margherita, în pragul depresiei

Viorica de la Clejani a declarat că familia ei nu mai are liniște de când a izbucnit scandalul al cărui protagonist a fost Margherita. Astfel, în calitate de mamă, a implorat în lacrimi ca fiica ei să fie lăsată în pace, pentru că sunt alte probleme mult mai grave în țară, care ar trebui să primească atenție. În plus, este foarte afectată de modul în care ceilalți îi privesc acum pe ea și restul familiei. În ceea ce privește anturajul Margheritei, ea a declarat că a fost o lecție și că va fi atentă la cine calcă pragul casei lor.

„Anturajul Margheritei nu este o crimă, este învățare de minte, să știu cine intră în curtea asta și cine iese. Eu mă mulțumesc că ai mei copii trăiesc și nu sunt drogați ca alții. Suntem o țară plină de drogați și nu face nimeni nimic.”, a declarat Viorica.

Margherita, în pragul depresiei

De asemenea, cântăreața se teme pentru viața fiicei sale și nu vrea ca această să aibă probleme și mai mari și să ajungă la o depresie cumplită, care să o împingă spre gesturi necugetate, precum suicidul. Ea a vrut ca toată lumea să înțeleagă că face orice pentru copiii ei și, indiferent de faptele lor, îi va iubi și îi va sprijini. În plus, starea sa de sănătate a fost afectată în ultima vreme și imaginea lor la fel, iar acum tot ce își doresc este liniște.

 „A omorât pe cineva? Dumnezeu pedepsește! (…) Eu nu vreau ca Margherita, din cauza presiunii mediatice, a jignirilor, a oamenilor, să-și ia zilele, să se omoare din cauza depresiei. Eu dacă aud pe cineva pe stradă că se ia de copilul meu, îi dau cu toporul în cap. (…) Eu m-am îmbolnăvit. Copiii mei au început să fie arătați cu degetul pe stradă.”, a mai spus Viorica.

Nu este prima ieșire nervoasă a Vioricăi. După accident, aceasta a ieșit în plină stradă și a aruncat cu o cutie de lapte în jurnaliștii care se aflau în fața porții. În plus, ea a udat cu furtunul întreaga echipă de televiziune aflată la fața locului.