Connect with us
Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu Rita, fetița sa

Monden

Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu Rita, fetița sa

Bucurie mare pentru Laura Cosoi, care a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Rita. Vedeta a făcut anunțul luni dimineață, pe un cont de socializare.

Laura Cosoi (36 de ani) are o relație foarte frumoasă cu Cosmin, iar acum cei doi au devenit părinți pentru prima dată.

 „Am nevoie de răsfăț și Cosmin mă răsfață. E un om bun și cald, e foarte potrivit pentru mine. El știe când sunt aglomerată și are grijă. Dar mă răsfață în general, nu numai când am eu proiecte solicitante.

Pregătește micul dejun, mi-aduce cafeaua (…) Nu plec foarte des prin țară, dar el înțelege de fiecare dată, e ok cu asta. Își pune și el călătoriile de afaceri atunci când eu sunt plecată și nu e ca și cum ar sta acasă și m-ar aștepta pe mine.

Când simțim că nu am petrecut suficient timp împreună vine și el cu mine”, declara Laura Cosoi la sfârșitul anului trecut.

Pe timpul sarcinii Laura a luat în greutate doar câteva kilograme în plus, și a publicat mai multe articole pe blogul personal unde a precizat cum se simte în postura de viitoare mămică.

„Mi-am imaginat toate lucrurile diferite faţă de cum le trăiesc acum. Nu am avut absolut nici un fel de probleme.

Abia un kilogram am pus pe mine. Am văzut că femeile care nu au ajutor după aceea, au slăbit mai uşor. Ar putea fi o idee. Am avut primele două nopţi nedormite, îmi dă câte un brânci.

E foarte activă. Nu dorm mai mult, cred că sunt mai liniştită, nu ard atât de tare ca înainte, sunt mai aşezată. Mă organizez mult mai bine. Ne-am gândit la nume. Vor fi două nume.

Nu am avut altă variantă, am ales din start amândoi, nu e un nume nemaiîntâlnit, aş putea spune că e destul de comun. Şi la catolici sunt sfinţi. Sigur nu o să stea cu noi în cameră”, scria Laura Cosoi.

Citește și: Laura Cosoi, declarații despre copilul mult așteptat, după ce s-a spus că a pierdut o sarcină

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top