Connect with us
Laura Cosoi este însărcinată din nou! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

Monden

Laura Cosoi este însărcinată din nou! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

Laura Cosoi a anunțat chiar de 8 martie că mai așteaptă un copil, iar bucuria este nemărginită în familia lor. Ea a făcut o postare pe rețelele de socializare în care i-a anunțat pe fani că mai așteaptă o fetiță, exact așa cum și-a dorit!

Laura Cosoi este însărcinată din nou! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

”Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact aşa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste şi nerăbdare, de emoţie şi împlinire că am primit aşa o mare binecuvântare de la Dumnezeu” a scris Laura Cosoi pe profilul ei personal de Instagram.

Laura Cosoi va mai avea încă o fetiță, așa cum și-a dorit. Ea a povestit că este extrem de încântată și așteaptă cu nerăbdare să își strângă și celălalt copilaș în brațe. Momentan mișcările din burtică o copleșesc, iar bucuria familiei sale nu are margini.

”Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în braţe şi când mai simt şi mişcările surioarei in burtică sunt de-a dreptul copleşită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulţumesc.”

Actriţa Laura Cosoi şi omul de afaceri Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în 2015 şi au împreună o fetiţă, pe Rita, ce a venit pe lume în vara anului 2018.

Laura a aprimit o mulțime de mesaje de la fanii ei. Toți au felicitat-o și i-au făcut urări de bine, mai ales că au fost luați prin surpindere de această veste minunată.

“Felicitări! Sănătate multă și micuța să fie așa senzațională ca și Rita! Sunteți o familie atât de frumoasă!”, “Ce cadouri frumoase ne faceți cu astfel de vești și stări sufletești calde, și sincere pe care le transmiteți tuturor. Vă admir”, “Felicitări, sunteți o familie frumoasă și binecuvântă! Sarcină ușoară, Laura”, au fodt câteva dintre mesaje.

Citește și: Mama Biancăi Drăgușanu l-a denunțat pe Alex Bodi la Poliție: ”Este agresiv cu fiica mea!”

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top