Connect with us
Mama Biancăi Drăgușanu l-a denunțat pe Alex Bodi la Poliție: ”Este agresiv cu fiica mea!”

Vedete

Mama Biancăi Drăgușanu l-a denunțat pe Alex Bodi la Poliție: ”Este agresiv cu fiica mea!”

Vineri s-au petrecut scene tulburătoare între mama Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi. Se pare că femeia a decis să îl denunțe pe ginere după acest episod.

Mama Biancăi Drăgușanu l-a denunțat pe Alex Bodi la Poliție: ”Este agresiv cu fiica mea!”

Chair de ziua ei, Bianca Drăgușanu a avut parte de un scandal monstru. Mama vedetei, Madi Dragoș, ar fi vrut să aplaneze un conflict dintre Bianca și Bodi, însă a ajuns să fie victima ginerelui său, care a intrat tare în ea. În loc să aibă o zi de naștere superbă, Bianca a avut parte doar de lacrimi chiar când a împlinit 38 de ani.

Se pare că Madi Dragoș a sunat la 112 și imediat, în parc, a venit un echipaj de poliție care a luatd eclarații de la ambele părți. Se pare că mama Biancăi a fost foarte speriată și a început să le relateze totul cu lux de amănunte polițiștilor. Femeia l-a denunțat pe Alex Bodi pentru că este agresiv cu fiica ei.

”Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața. S-au certat două nopți la rând. Primul scandal a avut loc în seara de miercuri spre joi, iar totul a continuat și în noaptea de joi spre vineri”, ar fi mărturisit mama Biancăi Drăgușanu oamenilor legii, potrivit cancan.ro

Bianca a decis să spună adevărul și a intrat în direct la o emisiune tv, unde a povestit totul. Ea a izbucnit ăn plâns chiar în direct.

Bianca Dragusanu. sursa foto: cancan

Bianca Dragusanu. sursa foto: cancan

„Situația este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, au fost primele cuvinte ale Biancăi.

„Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situația în care singurul lucru să mă descarc e ca să fiu așa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmpla până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial, stabilisem să ieșim la un restaurant, dar pentru că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt. 

Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să îți povestesc. Mama mă întreabă «mai poți?». Teoretic, Dumnezeu îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Citește și: Previziuni Karmice 9-15 martie 2020 O singura zodie RAMANE PE VAL!

Citește și: Un avion Tarom a fost lovit de trăznet, acesta s-a întors din drum

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top