Connect with us
Lidia Buble, decizie radicală după ce s-a despărțit de Răzvan

Monden

Lidia Buble, decizie radicală după ce s-a despărțit de Răzvan

Se pare că nu mai e cale de întoarcere pentru Lidia Buble și Răzvan Simion! Cei doi și-au anunțat recent despărțirea, însă fanii lor au visat că artista și prezentatorul tv poate, se vor împăca. Acum e totul clar: acest lucru nu se va întâmpla! Lidia tocmai s-a mutat în casă nouă, semn că vrea să rupă orice legătură cu prezentatorul de la Neatza.

Lidia Buble, decizie radicală după ce s-a despărțit de Răzvan

Lidia Buble și-a găsit recent o nouă locuință, iar mama sa este cea care i-a fost alături în căutarea casei perfecte. Ea a locuit alpturi de iubitul ei Răzvan Simion, însă odată cu despărțirea a fost nevoită să se mute. Din postările ei pe rețelele de socializare se poate observa că Lidia a locuit, cel mai probabil, la sora ei o perioadă. Acum însă și-a luat inima în dinți și și-a găsit o nouă locuință în zona Corbeanca, potrivit cancan.ro

Artista a fost surprinsă ieri de paparazzi alături de mama ei. Cele două au fost la o spălătorie și mai apoi la un magazin din zona în care Lidia s-a mutat recent. Se pare că mama ei o sprijină enorm în această perioadă dificilă prin care trece. Vă reamintim că Lidia Buble a declarat de-a lungul timpului că Răzvan este dragostea vieții ei, motiv pentru care nimeni nu se aștepta vreodată ca cei doi să se despartă.

Artista este acum nevoită să se descurce singură și se pare că totul îi merge ca pe roate. Răzvan însă nu este la fel de norocos. surse apropiate cuplului susțin că acesta ar fi distrus de această despărțire, mai ales că greșeala capitală a fost a lui. Răzavn ar fi înșelat-o pe partenera sa cu o altă femeie. Zvonul nu a fost însă confirmat până în acest moment. Deși Răzvan a postat un mesaj siropos de despărțire, Lidia a preferat să nu comenteze subiectul.

Lidia Buble. sursa foto: cancan

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top