Connect with us
Lidia Buble, mărturisiri despre bărbatul care i-a marcat viața: "Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă."

Vedete

Lidia Buble, mărturisiri despre bărbatul care i-a marcat viața: „Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă.”

Lidia Buble este una dintre cele mai de succes cântărețe ale momentului. De curând, ea a intrat în atenția presei din cauza faptului că relația de 5 ani pe care o avea cu prezentatorul Răzvan Simion a luat sfârșit. Vestea a fost un șoc pentru toți, mai ales că ei susțineau că vor să devină părinți. Cu toate acestea, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar Răzvan a anunțat public că nu mai formează un cuplu. De curând, a ieșit la iveală pasiunea ascunsă pe care a avut-o Lidia pentru unul dintre cei mai râvniți burlaci ai showbiz-ului românesc, pe care a avut șansa să-l cunoască.

Lidia Buble, mărturisiri despre bărbatul care i-a marcat viața: „Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă.”

Lidia Buble a recunoscut că mereu a avut o admirație aparte pentru cunoscutul designer vestimentar Cătălin Botezatu. În adolescență, aceasta chiar a avut ocazia să îl cunoască, atunci când a mers la o lansare de carte a acestuia, în urmă cu 10 ani. Ea era pe atunci la liceu și a reușit să-și convingă tatăl să meargă la evenimentul lui Bote, bărbatul cu a cărui poză dormea noaptea sub pernă.

După terminarea lansării, e a avut ocazia de a interacționa cu acesta, ceea ce a reprezentat o adevărată onoare pentru ea. Ea își amintește cu drag cum acesta a atins-o pe umăr și i-a spus că va avea succes în viață și că va ajunge mare. De altfel, ceea ce a marcat-o pe cântăreață a fost momentul în care designerul i-ar fi șoptit la ureche că este frumoasă, compliment pe care nu-l mai primise până atunci de la un alt bărbat. Ea mărturisește că aceste cuvinte au însemnat mult pentru ea și i-au ridicat încrederea în sine, mai ales că veneau din partea unui om pe care îl admira.

„Este primul om care mi-a spus asta. Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbiță în toată școală: Băi, mi-a zis Cătălin Botezatu că sunt frumoasă! Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că eu voi ajunge mare în viața asta.”, a declarat Lidia.

De ce s-a despărțit de Răzvan Simion

Răzvan Simion a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care îi anunța pe toți că el și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. El nu a precizat exact motivul despărțirii, însă a ales să-și asume vina și să declare că nu a fost destul de bun pentru cântăreață. Cu toate acestea, surse din anturajul lui susțin că cei doi ar fi avut probleme de o jumătate de an. Se pare că Lidia a fost cea care a decis să pună capăt relației de 5 ani. Aceasta a ajuns să nu-l mai iubească pe Răzvan.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top