Lidia Buble, mărturisiri despre bărbatul care i-a marcat viața: „Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă.”

22.06.2020
Lidia Buble, mărturisiri despre bărbatul care i-a marcat viața: „Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă.”

Lidia Buble este una dintre cele mai de succes cântărețe ale momentului. De curând, ea a intrat în atenția presei din cauza faptului că relația de 5 ani pe care o avea cu prezentatorul Răzvan Simion a luat sfârșit. Vestea a fost un șoc pentru toți, mai ales că ei susțineau că vor să devină părinți. Cu toate acestea, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar Răzvan a anunțat public că nu mai formează un cuplu. De curând, a ieșit la iveală pasiunea ascunsă pe care a avut-o Lidia pentru unul dintre cei mai râvniți burlaci ai showbiz-ului românesc, pe care a avut șansa să-l cunoască.

Lidia Buble, mărturisiri despre bărbatul care i-a marcat viața: „Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă.”

Lidia Buble a recunoscut că mereu a avut o admirație aparte pentru cunoscutul designer vestimentar Cătălin Botezatu. În adolescență, aceasta chiar a avut ocazia să îl cunoască, atunci când a mers la o lansare de carte a acestuia, în urmă cu 10 ani. Ea era pe atunci la liceu și a reușit să-și convingă tatăl să meargă la evenimentul lui Bote, bărbatul cu a cărui poză dormea noaptea sub pernă.

După terminarea lansării, e a avut ocazia de a interacționa cu acesta, ceea ce a reprezentat o adevărată onoare pentru ea. Ea își amintește cu drag cum acesta a atins-o pe umăr și i-a spus că va avea succes în viață și că va ajunge mare. De altfel, ceea ce a marcat-o pe cântăreață a fost momentul în care designerul i-ar fi șoptit la ureche că este frumoasă, compliment pe care nu-l mai primise până atunci de la un alt bărbat. Ea mărturisește că aceste cuvinte au însemnat mult pentru ea și i-au ridicat încrederea în sine, mai ales că veneau din partea unui om pe care îl admira.

„Este primul om care mi-a spus asta. Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbiță în toată școală: Băi, mi-a zis Cătălin Botezatu că sunt frumoasă! Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că eu voi ajunge mare în viața asta.”, a declarat Lidia.

De ce s-a despărțit de Răzvan Simion

Răzvan Simion a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care îi anunța pe toți că el și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. El nu a precizat exact motivul despărțirii, însă a ales să-și asume vina și să declare că nu a fost destul de bun pentru cântăreață. Cu toate acestea, surse din anturajul lui susțin că cei doi ar fi avut probleme de o jumătate de an. Se pare că Lidia a fost cea care a decis să pună capăt relației de 5 ani. Aceasta a ajuns să nu-l mai iubească pe Răzvan.