Connect with us
Margherita de la Clejani, accident în această dimineață. Avea un comportament suspect

Monden

Margherita de la Clejani, accident în această dimineață. Avea un comportament suspect

Margherita de la Clejani a făcut accident în această dimineață pe strada Norilor din Capitală. Se pare că artista se afla sub influența unor substanțe interzise, deoarce avea un comportament suspect. Polițiștii au dus-o pe IML pentru a-i fi recoltate probe.

Margherita de la Clejani, accident în această dimineață. Avea un comportament suspect

Margherita se afla la volanul mașinii sale, un Range Rover Evoc, când a lovit un autorturism care staționa regulamentar. Polițiștii au fost chemați imediat la fața locului și au făcut fotografii.

Din primele informații, organele de ordine au constatat că ea avea un comportament dubios și au decis să o ducă la IML, pentru a i se recolta probe biologice. Potrivit surselor cancan, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani se afla sub influența substanțelor interzise. Se pare că artista consumase heroină, unul dintre cele mai puternice droguri, potrivit cancan.ro,

MArgherita de la Clejani. sursa foto: cancan.ro

MArgherita de la Clejani. sursa foto: cancan.ro

Se pare că obiceiul de a consuma substanțe interzise este unul bine cunoscut în familia Clejanilor. Anul trecut, fratele Margheritei, Fulgy, a fost trimis într-un centru de dezintoxicare peintr-o hotărâre judecătorească.

Ioniță de la Clejani a fost contactat imediat de reporterii Star Matinal de Weekend și a declarat că nu știe nimic despre acest accident și că fiica sa l-ar fi sunat cu siguranță dacă ar fi pățit ceva.

„Nu știu nimic, nu m-a sunat. Dacă era o problemă, mă suna în secunda doi. Nu cred că a ieșit pe nicăieri aseară”, a explicat Ioniță de la Clejani, la „Star Matinal de Weekend”.

Cât despre Margherita, nu cu mult timp în urmă s-a vehiculat că tânăra ar avea probleme de sănătate grave.  Chiar Dan Capatos a fost cel care a făcut anunțul când tânăra ar fi trebui sp fie prezentă în platoul său, la emisiune. Se pare că ea nu a mai ajuns acolo pentru că i s-a făcut rău.

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a dezvăluit Dan Capatos, la Xtra Night Show, în luna martie a acestui an.

În sezonul 2 Asia Express, Margherita de la Clejani a participat alături de Iuliana Luciu. Ele au fost eliminate foarte devreme din concurs din cauza problemelor de sănătate ale artiste. Margherita de la Clejani a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unor probleme de sănătate amplificate de condițiile grele prin care a trecut în cel mai dur reality-show.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top