Connect with us
Margherita de la Clejani, ipostaze halucinante la numai o zi de la accident

Monden

Margherita de la Clejani, ipostaze halucinante la numai o zi de la accident

Margherita de la Clejani pare să aibă în continuare un comportament foarte dubios. La o zi de la accidentul pe care l-a cauzat, ea a fost surprinsă în ipostaze halucinante, alături de iubitul ei și bineînțeles de nelipsitul animal de companie. Margherita pare să nu fie în apele ei, mai ales că îi permite iubitului să îi lovească maimuța de care susținea până acum că este foarte atașată.

Margherita de la Clejani, ipostaze halucinante la numai o zi de la accident

Fata Clejanilor a ieșit din casă să se refacă după ziua epuizantă de ieri. Alături de ea a fost iubitul ei, care avea de asemenea un comportament îndoielnic. Cei doi s-au relaxat în parc fără să se gândească o clipă că paparazzi sunt pe urmele lor. Margherita a savurat o sticlă de bere, pe care apoi a aruncat-o fără pic de bun simț pe jos. Același gest a fost făcut și de iubitul ei, care și-a aruncat la câteva minute distanță cafeaua. Totul a fost surpins de paparazzi SPYNEWS

Margherita. sursa foto: spynews.ro

Margherita. sursa foto: spynews.ro

Partenerul Margheritei pare să fie foarte deranjat de maimuța acesteia, așa că îi aplică o corecție chiar sub ochii ei. Margherita nu are absolut nicio reacție, fapt care pune la îndoiala modul în care fata Clejanilor își tratează animalul de companie. Pe rețelele de socializare tânăra pare să îi acorde toată atenția și afecțiunea maimuței, însă când nimeni nu o vede se pare că lucrurile nu stau la fel. După ceva timp Margherita îi oferă animalului o banană, probabil ca să îl împace după palma cruntă încasată de la iubit.

Cei doi se sărută pătimaș și se mângâie în văzul lumii, fumează, beau bere și după câteva minute pleacă din locul retras în care și-au făcut de cap. Margherita pare foarte relaxată, semn că evenimentul neplăcut de ieri nu a afectat-o prea mult.

Margherita. sursa foto: spynews.ro

Margherita. sursa foto: spynews.ro

Vă reamintim că fata Clejanilor a făcut un mic accident ieri, din vina ei. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat cu stupoare că tânăra se afla sub influența unor substanțe interzise. Tatăl ei neagă acest lucru.

„Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică.

Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele.

Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul.

Dar esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top