Connect with us
Maria Ciobanu a renunțat definitiv la muzică! Ce va face de azi înainte

Monden

Maria Ciobanu a renunțat definitiv la muzică! Ce va face de azi înainte

Maria Ciobanu a decis să se retragă din muzică, după decenii întregi în care a strâns mii de oameni la fiecare concert.

Deși în putere, artista a luat acestă decizie din respect pentru imaginea și cariera sa impecabilă. Pentru că de fiecare dată a cântat live, aceasta a decis să se retragă, pentru a nu fi cumva compătimită.

De asemenea, aceasta vrea să stea mai mult timp alături de soțul său, Mircea Câmpeanu, care are probleme de sănătate.

„Spre liniștea răuvoitorilor și cârcotașilor, mama a luat decizia să-și încheie definitiv cariera muzicală. În ultimii ani și-a asumat un risc enorm de dragul publicului său venind în România.

Se află în Los Angeles, la sora mea, Camelia Ciobanu Filip și nu știu când va mai veni în țară. A ales să-i fie aproape soțului dânsei care nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă”, a dezvăluit Ionuț Dolănescu.

La rândul său, Maria Ciobanu, care a ajuns la vârsta de 80 de ani, a vorbit despre decizia de a rămâne în America.
Artista se simte ca acasă în America mai ales că o mare parte a familie sale se află acolo. Soțul, copiii săi, Camelia Filip și Ionuț Dolănescu și familiile lor locuiesc peste Ocean.

Vedeta a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa.

”Am avut multe dezamăgiri, dar cea mai mare durere am simţit-o când am fost dată afară din casa în care am locuit peste 25 de ani.

Credința în Dumnezeu m-a ajutat mereu să merg mai departe, mai ales că eu am pierdut patru case la viața mea. Sile Dinicu, Dumnezeu să-l ierte!, când și-a pierdut casa, de supărare, a paralizat și a murit. Pe mine m-a întărit Domnul și m-a susținut familia”, a declarat Maria Ciobanu pentru revista Taifasuri.

La întrebarea care a fost cel mai bun lucru pe care l-a făcut în această viață, ea a răspuns:

”Este greu de spus. Fiecare face bune şi rele în această viaţă. Poate împăcarea cu Ion Dolănescu, în 2004, după aproape 35 de ani cât nu ne-am vorbit”, a mărturisit artista.

 

Anuntul care intristeaza o intreaga tara. Maria Ciobanu se retrage dupa 60 de ani pe scena

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top