Connect with us
Maria Constantin, dezvăluiri neașteptate: „A fost o aventură, de fapt”

Monden

Maria Constantin, dezvăluiri neașteptate: „A fost o aventură, de fapt”

Maria Constantin a vorbit astăzi despre vacanța pe care a petrecut-o în Italia, departe de ochii curioșilor. Tot astăzi, fosta soție a lui Marcel Toader a dat de înțeles că ar avea un iubit, după despărțirea de acesta.

Interpreta de muzică populară nu a oferit, însă, detalii despre presupusa relație și a preferat să lase totul în suspans.

„Am stat doar câteva zile pentru că am fost singură și am zis să nu mă plictisesc. A fost o aventură, de fapt! Am vrut să experimentez și o vacanță de una singură. Voiam de mult timp să fac asta. Când mai mergi cu prietenii, trebuie să îți faci programul și după ei”.

„Am fost singură în vacanță. Asta înseamnă libertate. M-am simțit foarte bine, m-am regăsit, mi-am făcut ordine în gânduri, am ascultat muzică, m-am relaxat. Dacă nici mafioții nu m-au furat, nu mă mai fură nimeni. M-am dus singură pentru că voiam să vizitez Sicilia. Cea mai frumoasă destinație: Sicilia. M-am decis cu trei zile înainte, am făcut rezervările și am plecat.

Citește și: Maria Constantin a spus adevărul. Boala grea cu care s-a confruntat artista

Nu știu dacă ma mai gândesc la nuntă. Acum aș spune nu, e totul prea recent, nu cred că aș putea face pasul ăsta acum. Dar la o relație normal că mă gândesc, e acolo cineva”, a mai declarat Maria Constantin la „Teo Show”.

Maria Constantin s-a împăcat cu primul soț, de dragul copilului

Cu toate că și relația cu primul ei soț, Ciprian Tapota, a rămas una tensionată, cei doi au decis sa cadă la pace, de dragul copilului.

Citește și: Scandal între Maria Constantin și fostul soț: “De două luni de zile…

Astfel, Ciprian Tapota și-a dat acordul pentru ca minorul să plece peste hotare împreună cu mama lui.

„I-am dat procura cu care poate să îl scoată din ţară pe băiatul nostru, vor merge în Bulgaria, Grecia şi Turcia, pentru că nu am mai vrut să mai isc alt scandal.”, a spus Ciprian Tapotă, pentru Click.

m>“Mi se pare un lucru corect ca orice mamă să își dorească copilul lângă ea. Dacă instanța o să îl dea eu o să mă supun legii. Amândoi trebuie să înțelegem un lucru și anume că băiatul nu este un obiect. Maria zice de cinci ani că vrea copilul, dar părerea mea este că nu o să se întâmple nimic, ea vrea doar să își facă imagine și cam atât, nimic mai mult”, a mai dezvăluit cântărețul din Târgu Jiu pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top