Connect with us
Maria Ghiorghiu a primit mesaje de dincolo de la Denisa Răducu, Stela Popescu și Ileana Ciuculete: „Ea nu se aștepta să moară...”

Monden

Maria Ghiorghiu a primit mesaje de dincolo de la Denisa Răducu, Stela Popescu și Ileana Ciuculete: „Ea nu se aștepta să moară…”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu, care a prevăzut incendiul din Colectiv, susține că a luat legătura cu mai multe persoane celebre care au plecat dintre noi.

Maria Ghiorghiu susține că le-a văzut pe Denisa Manelista, pe Stela Popescu și pe Ileana Ciuculete, dincolo de moarte.

„Eu o simpatizam foarte mult. O vedeam, parcă aveam un ochi în creștet. O vedeam sus în ceruri. Era fericită, era bucuroasă, nu era tristă. Era liniștită. Privea înspre pământ, nu a zis niciun mesaj. O vedeam fericită ca atunci când cântă, era liniștită”, a spus Maria Ghiorghiu, despre Denisa Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista.

Citește și: Maria Ghiorghiu anunță momente de groază. Previziuni sumbre pentru România

Despre Stela Popescu, clarvăzătoare a dezvăluit că a văzut-o extrem de supărată și de contrariată. Marea actriță nu putea să înțeleagă de ce a plecat dintre noi.

Citește și: Maria Ghiorghiu, anunț îngrijorător: „Mânia lui Dumnezeu se revarsă…”

„Pe doamna Stela Popescu am văzut-o în ziua înmormântării, ca să vadă lumea că există viață după moarte. Am văzut-o într-un nor negru. Era foarte tristă, nici ei nu îi venea să creadă că a trecut în lumea de dincolo. Privea înspre sicriu, cred că privea spre trupul ei inert.

Nu spunea nimic, dar se citea pe chipul ei tristețea și supărarea. Era foarte contrariată, ca și cum ar fi vrut să spună ceva. Ea nu se aștepta să moară, de aia era contrariată”, a precizat Maria Ghiorghiu, despre regretata Stela Popescu la wowbiz.ro.

Nici Ileana Ciuculete nu și-ar fi dorit să aibă acest sfârșit.

„Pe doamna Ileana Ciuculete am văzut-o până în 40 de zile după moartea ei. Era tristă. Era foarte tristă. Privea tristă în jos, înspre pământ, era îmbrăcată în negru. Era neîmpăcată. A plecat prea devreme”, a explicat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a scris pe blogul său că vor avea loc mai multe tragedii în România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top