Connect with us

Monden

Marian Ionescu de la Direcția 5 trăiește cu adevărat o dramă din cauza fiului său

Fiul lui Marian Ionescu, solistul de la cunoscuta trupă Direcția 5, a fost prins drogat la volan în noaptea de sâmbătă spre duminică, puțin după miezul nopții. Carmin Ionescu șofa sub influența substanțelor interzise în zona Pieței Presei Libere, acesta fiind supus testului după ce a fost oprit de Poliția Rutieră pentru un control de rutină. Se pare că aceasta nu a fost prima abatere a lui Carmin, provocând mai multe astfel de incidente. Tatăl său ar trăi cu adevărat o dramă din cauza fiului său care este implicat în scandaluri și a căzut de multă vreme cu patima drogurilor.

Marian Ionescu de la Direcția 5 trăiește cu adevărat o dramă din cauza fiului său

Carmin Mihai Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, membru al formației  „Direcția 5”, a fost prins drogat la volan. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, în urma căruia a fost testat și cu aparatul Drug Test, care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În acest caz s-a întocmit dosar penal și i-a fost suspendat permisul.

Nu este prima dată când Carmin Ionescu are probleme cu legea. De-a lungul ultimilor ani, numele lui Carmin Ionescu a apărut în mai multe scandaluri mondene. După ce o perioadă nu s-a mai auzit nimic legat de jocurile de noroc, pariurile sportive și banii luați cu împrumut de care Carmin era dependent, numele său ar fi apărut într-un dosar intitulat „stupefiante pentru VIP-uri”.  DIICOT-ul a considerat că acesta are numai calitate de consumator, nu și de traficant, așa că nu a fost pus sub învinuire.

A ajuns la dezintoxicare

Conform unor surse apropiate ale familiei, Carmin Ionescu are probleme de mai bine de cinci ani, timp în care tatăl lui a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l scăpa de această dependență și a suferit mult din cauza lui. Ba mai mult, tânărul a fost internat de patru ori la dezintoxicare, ultima dată în luna februarie, după un episod absolut șocant în care. Acesta se afla sub influența substanțelor interzise și și-a agresat mama, care și ea, la fel ca întreaga familie, este afectată de faptele fiului ei.

„A căzut mai întâi în patima jocurilor de noroc, apoi a drogurilor. A făcut datorii peste datorii, sume mari pe care Marian le-a plătit pentru a-și scăpa fiul de belele. L-au internat de atâtea ori, însă pur și simplu nu renunță la droguri. Tatăl său i-a fost alături trup și suflet, s-a chinuit să îl aducă pe calea cea bună. Carmin a promis de atâtea ori că își revine, că se liniștește. Toți membrii familieiau ajuns la capătul răbdării, sunt terminați psihic.”, au declarat sursele.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top