Connect with us
Bianca Badea fetița fenomen a României la Românii au talent 2018 - VIDEO

Românii au talent

Bianca Badea fetița fenomen a României la Românii au talent 2018 – VIDEO

Românii au talent 2018 – Bianca Badea este noul fenomen al României de la Românii au talent 2018. Echipa Pro TV caută fară oprire talente și în fiecare sezon reușește să-și surprindă telespectatorii.

Bianca Badea are 11 ani si astăzi a impresionat audienta Pro TV cu un număr de balet care a smuls lacrimile juraților și a facut-o pe Andra să îi acorde Golden Buzz.

Butonul magic o califică pe Bianca Badea direct în semifinala Românii au talent, iar telespectatorii Pro TV vor putea vota dacă și-o doresc în finala Românii au talent 2018.

Video – Bianca Badea la Românii au talent 2018

Scena Romanii au talent este locul in care toate dorintele prind viata, iar talentul autentic este prezentat in toate formele sale surprinzatoare!

Vinerea aceasta, in prima editie a sezonului cu numarul opt Romanii au talent, Andra a ales pasiunea si inocenta.

Membra juriului Romanii au talent a apasat butonul auriu pentru unul dintre cele mai emotionante si inedite momente care au fost pe marea scena a talentului: o reprezentatiede balet neo clasic care imbina pasiunea, talentul si inocenta.

Bianca Badea este o fetita de doar 11 ani, care face balet de la varsta frageda. Fetita a pus in scena un moment extraordinar plin de emotie si daruire, in care si-a aratat iubirea enorma pe care o are pentru baletul clasic.

A ales sa faca performanta din acest minunat sport dupa ce, la varsta de 3 ani a vazut desenul animat cu „soricica balerina”. Baletul inseamna totul pentru Bianca: „De la varsta de 3 ani ii tot ceream tatalui sa ma duca sa fac balet si mergeam pe varfulete. La 3 ani si 8 luni am inceput sau iau primele ore de balet”.

„Baletul inseamna totul pentru mine. Inseamna viata, inseamna mancare. Cred ca nu as putea trai fara balet”, a spus Bianca cu doar cateva minute inainte sa intre pe scena.

Parintii ei au o situatia financiara modesta si muncesc foarte mult pentru a-i indeplini visul fetitei lor, acela de a deveni o balerina profesionista. Tatal ei se implica extrem de mult in tot ceea ce inseamna baletul pentru Bianca. El ii face costumele, coronitele si a invatat tot ce se putea pentru a-i duce aceasta pasiune la un nivel cat mai inalt.

„Daca as castiga marele premiu, as da banii parintilor, ca sa scape de datorii, pentru ca s-au imprumutat pentru concursuri si as investi o suma in clasele din Liceul de Coregrafie <>. Totodata, as avea buget pentru a studia undeva in strainatate, cu alte cuvinte as scapa de probleme”, a povestit Bianca.

Juriul si publicul au fost impresionati pana la lacrimi. „Ai ridicat sala in picioare, juratii in picioare, un copil de 11 ani. Trebuie sa fii facut pentru asta, sa iti placa, pentru ca altfel nu pot sa inteleg cum ai reusit pana la aceasta varsta sa fii impecabila. M-ai naucit! Nu imi gasesc cuvintele. Asa ceva nu am mai vazut!”, a spus emotionata Andra.

Citește și:
Golden Buzz la Românii au talent: Bianca Badea momentul urmărit de milioane de oameni
Românii au talent: Topul celor mai tari momente video din prima ediție a noului sezon

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top