Connect with us
Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală - Vești de ULTIMĂ ORĂ

Monden

Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală – Vești de ULTIMĂ ORĂ

Veste tulburătoare venită din partea medicilor care îl monitorizează pe Mihai Constantinescu, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Artistul se află, din păcate în moarte cerebrală.

Starea lui Mihai Constantinescu este din ce în ce mai gravă, conform unor informații sosite de la Spitalul Floreasca. Artistul a fost internat după ce a fost descoperit, inconștient, în locuința sa, de către soție, și transportat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. În cursul nopții, Mihai Constantinescu a suferit încă un stop cardiorespirator.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat marți că prognosticul în cazul artistului este rezervat. „Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”, a precizat ministrul.

Mihai Constantinescu a intrat în sala de operații în secret. Medicii i-au extirpat un rinichi. Operația s-a terminat prost

CRISTI BRANCU, INFORMAȚII NOI DESPRE STAREA LUI MIHAI CONSTANTINESCU: “ACESTE CLIPE SUNT ABSOLUT HOTĂRÂTOARE”

Conform unei surse din anturajul artistului, Mihai Constantinescu a efectuat în mare secret o operație de extirpare a unui rinichi în cursul anului trecut. Mihai Constantinescu și soția sa, Simona Secrier, au reușit să țină ascunse problemele de sănătate ale compozitorului din ultimul an.

În ultimele 12 ore, Mihai Constantinescu a făcut stop cardiac de trei ori și acum se află în moarte cerebrală.

Un apropiat al artistului a mărturisit că acesta a fost supus unei operații de extirpare a unui rinichi în 2018. Se pare că după intervenția chirurgicală delicată starea de sănătate a solistului s-a înrăutățit în urma unor complicații, informează cancan.ro.

Același prieten a mai spus că Mihai Constantinescu a reușit să păcălească moartea înainte de Crăciunul trecut și că s-a simțit mai bine în urma tratamentelor. La doar câteva luni de la momentul de cumpănă din iarnă, mai exact în martie, anul acesta, cântărețul a ajuns la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sănătate. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze concertele.

Conform unul dintre amicii lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier i-a fost alături soțului său zi de zi, ea renunțând la toate contractele pe care le avea, dar și la propunerile pe care le-a primit. Îndrăgitul artist de muzică ușoară a împlinit 73 de ani pe 4 ianuarie.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier formează un cuplu de mai bine de două decenii, însă abia în anul 2017 s-au căsătorit, după ce au amânat fericitul eveniment de mai multe ori. Ceremonia a avut loc în mare secret și, în cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că trăiește a doua tinerețe la vârsta onorabilă pe care o are. Soția sa, fosta componentă a trupei Etno, este cu 24 de ani mai tânără decât el. “Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a declarat Mihai Constantinescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, în luni seară, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Citește și: Mihai Constantinescu este în comă – Știri despre starea de sănătate a artistului

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top