Connect with us
Mihai Constantinescu, probleme cu respiratia! Ce se intampa cu indragitul artist la o luna de la internare

Știri

Mihai Constantinescu este în comă – Știri despre starea de sănătate a artistului

Medicii au acordul familiei lui Mihai Constantinescu să ofere informații despre starea acestuia de sănătate, însă, Cristi Brancu a reușit să afle detalii importante despre evoluția artistului după ce a suferit un stop cardiac la 73 de ani. Din nefericire, cunoscutul cântăreț ar fi în comă acum.

“S-a simțit bine, era foarte bine ieri. În acest moment toate strădaniile care au fost depuse de doctori de dimineață și până acum nu au adus o semnificativă îmbunătățire a situației.

Prin urmare, aceste clipe sunt absolut hotărâtoare pentru un artist pe care l-am iubit și dorim să îl iubim în continuare. Sunt convins că așa cum rugile noastre și sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viață ca printr-o minune a lui Gabi Cotabiță așa va fi și pentru Mihai Constantinescu.

El a suferit o operație în 2017, și-a revenit, a cântat, a avut o viață echilibrată. Vă invităm să fiți alături și în această seară să trimiteți gânduri bune. Sufletul dumneavoastră să fie alături de Mihai Constantinescu”, a spus prezentatorul TV în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars.

Medicii au acordul familiei lui Mihai Constantinescu să ofere informații despre starea acestuia de sănătate, însă, Cristi Brancu a reușit să afle detalii importante despre evoluția artistului după ce a suferit un stop cardiac la 73 de ani. Din nefericire, cunoscutul cântăreț ar fi în comă acum.

“S-a simțit bine, era foarte bine ieri. În acest moment toate strădaniile care au fost depuse de doctori de dimineață și până acum nu au adus o semnificativă îmbunătățire a situației.

Prin urmare, aceste clipe sunt absolut hotărâtoare pentru un artist pe care l-am iubit și dorim să îl iubim în continuare. Sunt convins că așa cum rugile noastre și sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viață ca printr-o minune a lui Gabi Cotabiță așa va fi și pentru Mihai Constantinescu. El a suferit o operație în 2017, și-a revenit, a cântat, a avut o viață echilibrată.

Vă invităm să fiți alături și în această seară să trimiteți gânduri bune. Sufletul dumneavoastră să fie alături de Mihai Constantinescu”, a spus prezentatorul TV în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars.

Mihai Constantinescu, operat de două ori la inimă

Problemele de sănătate ale cântărețului Mihai Constantinescu nu sunt un secret pentru rudele și fanii săi. În 2017, el a fost supus celei de-a doua intervenții chirurgicale pe cord.

Riscuri daca nu tratezi boala de care suferă Mihai Constantinescu. Artistul este acum în spital

“Cand te gandesti ca in viata ta trebuie sa fie lumina, gasesti forta si putere! Eu atat mi-am spus, prima saptamana vreau s-o uit din viata mea, sigur ca suferi putin! Acum ma simt extraordinar si nu imi vine sa cred ca eu am trecut din nou printr-o chestie de genul asta!”, a declarat cunoscutul artist în cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir în 2018.

În urmă cu 11 ani, Mihai Constantinescu a trecut printr-o intervenție de înlocuirea a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice. O disfuncție care a apărut în 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cântăreț pe masa de operație, unde a petrecut șase ore.

“Există viață după operațiile pe inimă, însă trebuie să ai curaj și încredere în medicul pe care l-ai pentru această intervenție. Am avut șansa să ajung la conf. Dr. Horațiu Moldovan. Am avut o intervenție destul de delicată, în sensul că am fost operat a doua oară, iar operația aceasta clasică presupune multă atenție și, pentru că a fost a doua intervenție de acest gen, am sângerat mai mult, am revenit în sala de operație, totul s-a terminat cu bine. 

Mă simt minunat și doresc să le spun tuturor celor care au o temere vizavi de a-și rezolva o problemă la nivelul valvelor sau orice altă afecțiune pe cord să meargă cu încredere, pentru că medicina a evoluat foarte mult și sunt convins că specialiștii noștri sunt de aceeași valoare cu a celor din străinătate”, a declarat Mihai Constantinescu pentru PRO TV.

La mai bine de un an de la această intervenție, care i-a redat viața activă de dinainte, cântărețul și-a reluat activitățile: cânta, compunea melodii și participa la evenimente care promovează noile tehnologii din chirurgia cardiacă.

“Viața mea nu s-a schimbat într-un fel anume, trăiesc absolut normal, mănânc normal. Am avut un ușor ghinion după prima intervenție, pentru că un picioruș al valvei mitrale s-a împiedicat de confluența celeilalte și de aceea a trebuit să fac a doua intervenție”, a mai spus cântărețul, potrivit sursei citată mai sus.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. dizidentul inutil

    2019-05-14T09:23:10+03:00 at 9:23

    dece nu se spune ca omul suferea si de epilepsie? acesta este un alt mare adevar si a fost bine ascuns. nu doar inima era cea care ii dadea probleme. ma rog Dumnezeu sa-l ierte sau sa il aduca din nou printre cei vii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top