Connect with us
Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la nici un an de la divorț. Cine i-a dat de gol

Monden

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la nici un an de la divorț. Cine i-a dat de gol

Se poate spune că este împăcarea anului în showbiz-ul din România. Nimeni nu se aștepta ca Mihai Mitoșeru să se mai împace cu fosta soție Noemi, însă marea împăcare a avut loc. Cea care a dezvăluit secretul a fost nimeni alta decât Andreea Mantea, care i-a dat de gol chiar în direct la o emisiune tv.

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la nici un an de la divorț. Cine i-a dat de gol

Mitoșeru și Noemi au divorțat cu aproximativ 9 luni în urmă, anunțul fiind făcut chiar de Mihai, pe rețelele de socializare. După o căsnicie de 13 ani el era supărat pentru că Noemi nu își dorea copii și o familia așa cum voia el, ci visa mai degrabă să își trăiască viața la maxim. Acest aspect a adus o răceală între cei doi și ușor ușor ei au luat-o pe drumuri diferite.

La acea vreme Mihai susținea că nu mai există cale de împăcare între ei, deși se iubesc nespus de mult. A motivat că orgoliile lor sunt mult prea mair și nu vor mai putea fi împreună.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! 💔”,  spune Mitoșeru pe Facebook acum 9 luni de zile.

Se pare totuși că cei doi nu au rezistat prea mult departe unul de celalalt, așa că la nici un an de la divorț au hotărât că sunt făcuți unul pentru celălalt și s-au împăcat. Cea care i-a dat de gol în direct la tv a fost chiar Andreea Mantea. Invitată la o emisiune ea a recunoscut că Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat și vor să o ia de la capăt.

Am înţeles că s-a împăcat cu soţia. Felicitări! Mă bucur pentru tine, Mihai şi mai stai şi tu pe acasă ca să nu vă mai despărţiţi.”, a spus Andreea Mantea.

Mihai Mitoșeru a trecut în ultima perioadă prin clipe foarte grele pentru că a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală urgentă. Din fericire totul a descurs bine și acum se reface. Se pare că lucrurile încep să se așeze pe un făgaș bun din toate punctele de vedere.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top