Connect with us
Mihai Mitoșeru, operat de urgență. Cum se simte acum prezentatorul

Vedete

Mihai Mitoșeru, operat de urgență. Cum se simte acum prezentatorul

Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență în cursul zilei de ieri, 2 iulie, după ce a mers la spital doar pentru un control de rutină. Acolo, medicii au fost uluiți de ceea ce au văzut și au decis să-l opereze de urgență, pentru a evita orice risc, având în vedere că afecțiunea îi putea pune capăt zilelor în orice moment. Astfel, Mitoșeru a ajuns pe masa de operație și azi a ținut să le transmită un mesaj fanilor săi, pentru a-i asigura că este bine după experiența prin care a trecut.

Mihai Mitoșeru, operat de urgență. Cum se simte acum prezentatorul

Mitoșeru a mers la spital pentru un control de rutină pentru varice, după ce ar fi primit invitația de la prietena sa, Adriana Bahmuțeanu. Nu s-ar fi așteptat ca imediat după consult să fie băgat de urgență în operație. Acesta a precizat că medicii i-au găsit la picior un cheag de sânge, care s-ar fi putut îndrepta în orice moment către inimă și i-ar fi provocat decesul. Ultima dată când mersese la un astfel de consult fusese în urmă cu doi ani. Cu aceeași problemă s-a confruntat și tatăl lui Noemi, fostul său socru, care în urmă cu trei ani a decedat din acest motiv.

Mihai Mitoșeru a declarat că se simte bine, că a avut parte de o echipă de medici profesioniști, care l-au încurajat pe parcursul celor două ore de operație, având în vedere că este o fire foarte speriată când este supus la astfel de încercări. Prezentatorul se află acum acasă, se simte bine și le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la el în aceste clipe grele. El le-a transmis tuturor celor care se confruntă cu probeleme de varice să nu amâne consultul, pentru că poate fi fatal.

„După operație zâmbetul îți reapare pe buze. Acum încep sa realizez ce se putea întâmpla. Sunt acasă, ma recuperez, dar vreau sa mulțumesc din nou echipei medicale care timp de doua ore (cât a durat operația) a făcut tot posibilul sa ma scoată din stare, eu fiind cel mai fricos om din lume, și (bineînțeles) tuturor celor care s-au gândit la sănătatea mea!”, a scris Mihai Mitoșeru pe o rețea de socializare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Nicoleta

    2020-07-05T19:15:46+03:00 at 19:15

    Sănătate multă domnule mitoselu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top