Connect with us
Mitel Drăgulin, un cunoscut interpret de muzică de petrecere, se află în stare gravă la spital: „Dumnezeu să te aibă în pază”

Monden

Mitel Drăgulin, un cunoscut interpret de muzică de petrecere, se află în stare gravă la spital: „Dumnezeu să te aibă în pază”

Fanii muzicii de petrecere sunt extrem de triști, după ce au aflat că celebrul rapsod popular, Mitel Drăgulin, este pe patul de moarte, la doar 45 de ani.

Cel care a făcut public tristul anunţ este prietenul violonistului Mitel Drăgulin, Adrian Mititelu. Patronul Universităţii Craiova a anunțat că Mitel Drăgulin se zbate între viață și moarte, după ce a suferit o intervenție extrem de grea.

„Cunoscutul rapsod de mare valoare, Mitel Drăgulin, se zbate sa rămâna în viaţă după o operație foarte grea și un diagnostic crunt! Dumnezeu să te aibă în pază. Suntem cu inima și cu gândul la tine!” a transmis Adrian Mititelu.

Violonistul Mitel Dragulin este unul din cei mai apreciaţi instrumentişti din zona Olteniei. Fanii lui sunt extrem de supăraţi, după aflarea acestei veşti.

„Vă rog din suflet oameni buni, o rugăciune pentru Mitel Drăgulin al nostru, sigur o să-l ajute să se facă bine!!! Te iubim, Mitel Drăgulin”, a postat unul dintre fanii violonistului.

„Doamne ajută, să se facă bine. Multă sănătate!” a scris altcineva pe pagina de Facebook a patronului echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Te-ar putea interesa și: Victor Becali a ajuns de urgență la spitalul Floreasca, direct din penitenciar

Victor Becali a fost transportat de urgență la spital miercuri, după ce fostului impresar i s-a făcut rău după gratii.

Fostul impresar FIFA a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, la scurt timp după ce i s-a făcut rău, potrivit spynews.ro.

Fostul impresar FIFA se afla încă după gratii, după ce cererea lui de eliberare condiționată a fost respinsă.

Victor Becali a primit 5 ani şi 8 luni închisoare cu executare, în dosarul în care sunt acuzaţi că au mituit-o pe fosta judecătoare Geanina Terceanu.

Te-ar putea interesa și: Ioan Becali va fi eliberat din închisoare! Decizia este definitivă

Ioan Becali va fi eliberat din închisoare. Judecătorii de la Tribunalul Ialomița au decis acest lucru și au respins contestația procurorilor anticorupție la prima decizie de eliberare condiționată.

Cât despre Cristi Borcea, magistrații Judecătoriei sectorului 4 au rămas în pronunțare. Decizia nu va fi definitivă în ceea ce îl privește pe fostul acționar de la Dinamo.

Magistrații Tribunalului Ialomița au decis definitiv miercuri ca fostul impresar Ioan Becali să fie eliberat condiționat din închisoare.

Tribunalul a respins astfel o contestație a DNA şi a mentinut decizia de eliberare dată pe 5 martie de Judecătoria Slobozia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top