Connect with us
Momente grele pentru Minodora! Fiul ei este bolnav

Monden

Momente grele pentru Minodora! Fiul ei este bolnav

Minodora este greu încercată. Vestea că fiul ei Marco s-a îmbolnăvit de varicela, în condițiile în care instituția în care învăța acesta, Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, asigurase că a luat toate măsurile necesare pentru a preveni împraștierea acestei boli, a dărâmat-o pe cunoscuta cântăreață.

Fiul Minodorei, Marco, a luat boala copilăriei, varicela, de la doi colegi care contractasera aceasta boala si cu care a intrat in contact, potrivit spynews.ro.

Minodora povestea în urma cu ceva timp ca ea și sotul ei, Liviu, l-au conceput pe Marco atunci cand se aflau la Chicago. Legat de un al doilea copil, Minodora spunea ca i-ar placea, insa nu i se pare o dorinta realista.

„Mi-ar plăcea, dar sunt bătrână. Sunt bine clinic, dar sunt bătrână să mai fac un copil. Nu este adevărat că sunt însărcinată. Mi-aş fi dorit, dar nu mă mai văd cu scutece. Este vorba şi de meserie, că suntem numai pe drumuri. La Chicago l-am conceput pe Marco. Nu mai facem încă un copil”, declara Minodora la TV.

Istoricul Minodorei

Minodora Muntean  este o cântăreață și textieră de muzică pop din România, cunoscută prin titulaturile de scenă Minodora și Minodora la Maxxim (grafiat și „la Maxim”). Mai familiar publicului este repertoriul de manele abordat de cântăreață.[1] Una dintre cele mai de succes piese ale Minodorei este „Vara la mare” (2000).

Primul proiect al cântăreței, în care a evoluat sub titulatura Minodora la Maxxim, a fost sprijinit de impresarul Laurențiu Duță. Acesta i-a făcut Minodorei cunoștință cu Paul Rusen și Virgil Vasile, deveniți ceilalți doi membri ai grupului. Colaborarea cântăreței cu Duță s-a păstrat de-a lungul anilor.

Citește și: Minodora, la trei luni de la operația de micșorare a stomacului. Ce a aflat la analize

Cântăreața a ales să interpreteze manele nu dintr-o simpatie deosebită pentru muzica de gen, ci pentru a se realiza financiar. Ea l-a întâlnit în anul 1999 pe cântărețul Cătălin Neacșu (cunoscut prin numele de scenă Cătălin Arabu), care i-a devenit partener de viață și colaborator muzical. Minodora s-a ocupat de îmbunătățirea tehnicii vocale a acestuia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top