Connect with us
Minodora a reușit să slăbească circa 12 kilograme după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului.

Vedete

Minodora, la trei luni de la operația de micșorare a stomacului. Ce a aflat la analize

Minodora a reușit să slăbească 12 kilograme după ce în urmă cu trei luni și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

Cântăreața a mărturisit că și-a făcut de curând analizele și a aflat ce s-a întâmplat după acea operație.

”Sunt fericită că ieri am avut analizele şi nu am nicio lipsă: magneziu, fier. Pofta există, dar nu mai pot mânca. Au fost câteva dăţi în care am mâncat în plus şi, nu am vomat, dar am scuipat afară. Ce e în plus, dai afară automat. O guriţă în plus şi dai afară. Începi să te saturi de la primele două guri, dar nu e ok.  Dar acum deja m-am obişnuit şi ştiu că după şase guri trebuie să te opreşti. Se găteşte orice. Acum avem acasă ciorbă de pui cu toate frunzele posibile: ştevie.

Am trei mese fixe, apă plată şi ceai între. M-am apucat şi de sport, dar greu cu sportul. 12 kg, dar cam puţin. Domnul doctor e cam nemulţumit. Mi-a spus: ”Minodora, cine ciuguleşte nu slăbeşte. Draga mea, obiectivul meu nu e să fii slabă 5 ani. Dacă ciuguleşti, după 5 ani te îngraşi. Medicul mi-a spus că o să slăbesc 36 de kg”. Ne-am dus şi când m-a pus pe cântar mi-a zis: ”Aaaa, cum mâncaţi, doamnă? Am stomacul de 150 de mililitri”. Şi i-a spus ăsta al meu că 7-8 mese pe zi”, a declarat Minodora, la o emisiune TV.

Citește și: Minodora, implicată într-un accident rutier

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top