Connect with us
Monica Gabor a dezvăluit ce boală are fetița sa. Ce spune Monica Pop despre această afecțiune

Monden

Monica Gabor a dezvăluit ce boală are fetița sa. Ce spune Monica Pop despre această afecțiune

Monica Gabor a anunțat prin intermediul unei postări de pe contul său de socializare că fiica ei și a lui Irinel, Irina Columbeanu, este bolnavă.

Ea a cerut ajutorul prietenilor săi virtuali pentru a găsit un chirurg bun care să se ocupe de problema fetiței.

„Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion.

Din octombrie 2017 atât eu cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar.

Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile.

Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetița noastră de salazion scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat.

Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!”, a scris Monica Gabor pe Facebook.

Ce spune Monica Pop despre boala fetiței Monicăi Gabor

După zece luni în care a încercat să ascundă problema cu care se confruntă fiica sa, iată că Monica Gabor (30 de ani) a decis să nu mai țină secret, mai ales că totul a devenit din ce în ce mai vizibil.

În octombrie anul trecut, Irina a întâmpinat probleme la ochiul stâng, după ce la nivelul pleoapei i-au apărut mici chisturi.

Celebrul medic oftalmolog Monica Pop a vorbit despre problema pe care o are fetița lui Irinel și a Monicăi și a dezvăluit cum se poate rezolva această afecțiune.

„Este o problemă banală. Milioane de oameni se confruntă cu salazionul. Un medic bun și un tratament corect sunt rezolvarea”, a spus Monica Pop, potrivit click.ro.

Salazionul este o inflamație cronică a glandelor sebacee prezente la nivelul pleoapei. Asemănător cu orjeletul sau ulciorul, salazionul evoluează însă lent și apare sub forma unui nodul bine delimitat.

Citește și: Oana Cojocaru nu se aștepta! Ce surpriză i-a făcut Irinel Columbeanu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top