Connect with us
Monica Tatoiu, mesaj emoționant despre fiul ei, aflat în izolare în Italia

Monden

Monica Tatoiu, mesaj emoționant despre fiul ei, aflat în izolare în Italia

Monica Tatoiu a postat un mesaj foarte emoționant despre fiul ei, care se află în izolare în Italia. Deși ține legătura cu el în fiecare zi, fosta patroană Oriflame România este îngrijorată pentru felul în care decurg lucrurile în peninsulă și totodată pentru fiul ei.

Monica Tatoiu, mesaj emoționant despre fiul ei, aflat în izolare în Italia

„Puiul meu a sărbatorit 26 de ani respectând izolarea de 26 de zile, cu colegii de la muncă şi oameni necunoscuţi de pe stradă, cântând. Dacă el poate şi noi putem să facem ceea ce trebuie. Îmbrăţişări la distanţă”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

Fiul femeii de afaceri s-a născut cu probleme de sănătate, însă a acum este un tânăr sănătos cu care mama sa se mândrește. Monica Tatoiu a povestit într-un interviu mai vechi cum a venit pe lume fiul ei și ce probleme grave a întâmpinat la naștere. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional, iar afacerista a trecut prin momente cumplite la aflarea acestei vești.

„29 marie 1994 era într-o marţi, la ora 9 în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după…..Am vrut să mor şi apoi m-am rugat”, povestea Tatoiu în urmă cu ceva timp, scrie spynews.ro.

Totuși, cu rugăciune și speranță a trecut cu bine și de această încercare, iar fiul ei și-a revenit și acum este un bărbat în toată firea, sănătos tun.

„Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Şi este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este tot pui rămâne”, a adăugat femeia.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top