Connect with us
Monica Tatoiu încasează o pensie fabuloasa: N-am acceptat să fiu plătită la negru

Vedete

Monica Tatoiu încasează o pensie fabuloasa: N-am acceptat să fiu plătită la negru

Monica Tatoiu este una din cele mai bogate femei din România, dar și una din cele mai bine plătite pensionare. Încasează o pensie fabuloasă de la statul Român, iar Tatoiu spune că asta se datoreaza faptului că n-a acceptat să fie plătită la negru.

Cunoscută pentru excursiile în locuri numai exotice și pentru stilul său deloc inconfundabil, Monica Tatoiu încasează cat 12 pesionari cu cea mai mică pensie din România. Pe lângă veniturile venite de la stat din pensie, Tatoiu a făcut avere și pe vremea când era directoarea uneia din cele mai mari companii de cosmetice din România.

La 63 de ani Tatoiu nu duce grija zilei de mâine si deseori pleacă în vacanțe în care un român salariat nici nu visează. Spune că în toți anii de muncă aceasta a avut carte de muncă și contracte în care a cotizat la fondul de pensii.

Recent a dezvăluit ce pensia sa este de peste 12.000 lei și este foarte mândră că a reușit să strângă acest fond de pensii care-i asigură o bătrânețe liniștită

„Mama a fost fată de deţinut politic, tata sârb. Pâna la 16 ani a fost cumplit, dar tatăl meu, fiu de ţăran, a depăşit asta, era cel mai mare cardiolog. Tata câştiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casă, nu ne-a cumpărat maşini, ne-a dat educaţie”, declara în trecut femeia de afaceri, relatează cancan.ro.

Când s-a angajat ca direct la compania de cosmetice primea un salariu de 600 de dolari, iar după aceea a ajuns să aibă un salariu în cartea  de muncă de 10.000 de euro, echivalent în lei.

„Am făcut pian, balet. Am tablouri pe care le-a primit de la toţi pacienţii lui. Mi-a dat mistria, restul l-am făcut singură, prin muncă. Nu am avut niciodată probleme cu banii”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

De aici se explică și de ce are pensia atat de mare.  Este una din cele mai bine plătite pensionare din România cu o pensie normală, neavand una specială.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

4 Comments

4 Comments

  1. Prunariu Tutunariu

    2020-03-10T01:32:38+02:00 at 1:32

    Heh… Tătitcul cardiolog primea tablouri de la pacienți ? Ce minte coțofana asta ?
    Să înțeleg că alea erau ceva de gen Răpirea din Serai,nu de alta, dar dacă erau tablouri de valoare, asta s-ar cam chema mită.

  2. Fransoa Jivenși

    2020-03-10T01:27:11+02:00 at 1:27

    Salar de 10.000 de euro ? Serios ? Pentru ce motiv ? Ce a inventat madam asta ?
    Adevărul e că acel salar era aiirea, dat de buget, nu că ar fi avut cine știe ce performanțe. Să fim serioși, doamna asta când s-a angajat ? Pe vremea lu Ceașcă nu existau salarii în dolari, despre euro ce să mai vorbim, încă nu exista nici noțiunea de euro.
    Vrăjeală de …at. Nu a acceptat să fie plătită la negru. Ok, nici noi nu acceptăm, dar tor ni avem 12.000 de lei pensie.
    Cardiolog cu 85000 lei salar când o dacie costa 50.000 lei ? „Duamna” asta ne ia de proști ?
    Mentirosa Monika.

  3. Comi

    2020-03-07T19:59:39+02:00 at 19:59

    Credeam ca panarama asta a dat colțul. Este total inoportun ă vehicula aceste cifre când majoritatea populației este ruptă în fund si digera parizer făcut din bojoci de bou.
    Crestinismul si fala atribute definitorii pentru parveniți si lingai

  4. Maria Ciobanu

    2020-03-07T17:29:50+02:00 at 17:29

    Tatoiu, tâmpito, milioane de români au muncit la stat sau la privat cu
    acte n regulă, timp de 35-40 ani, deci li s au virat cotizația către casele de pensii lunar, și atât cât prevede legea, iar pensia lor este între 900 și 1200, 1300 lei!
    Nu mai umbla cu minciuni și nu mai manipula oamenii! Recunoaște că ai avut un sălăroi mare, pe care nu l ai meritat, te plăteau gras televiziunile din bugetul statului, ca să susții aberații la televizor! Măcar nu fi nerușinată ; taci naibii di gură!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top